Connect with us

Stiri

Valentin Vanghelescu este noul purtător de cuvânt al universității Ovidius

Maria Ionescu

Publicat

la

Din acest an universitar, Daniel Citirigă, fostul purtător de cuvânt al Universității Ovidius, a avansat în carieră, reușind să devină prodecan al Facultății de Istorie și Științe Politice. Din acest motiv, timpul său nu îi mai permite să ocupe și funcția de purtător de cuvânt. Ca atare, a cerut să fie înlocuit din această poziție. ”Am cerut să fiu înlocuit deoarece acum sunt prodecan și timpul nu-mi va mai permite să rămân și purtător de cuvânt. Începând cu data de 1 octombrie facem transferul necesar. Colegul meu, Valentin Vanghelescu doar ce s-a hotărât să accepte!”, ne-a declarat Daniel Citirigă. Noul purtător de cuvânt al Universității Ovidius este asistent universitar și încearcă să preia din mers această funcție. ”Sunt deocamdată purtător de cuvânt interimar. Acest interimat va dura până când vor fi încheiate formele legale. Am preluat din mers lucrurile. (…) Am colaborat cu Biroul de presă al universității din luna ianuarie a acestui an. Sunt cadru didactic asociat, la fel cum am fost și în cursul anului trecut!”, ne-a spus Valentin Vanghelescu. Acesta lucrează în cadrul Departamentului de Limbi și literaturi moderne și științele comunicării și este un tânăr absolvent al acestei universități. A absolvit facultatea la Constanța în anul 2011, după care a făcut masteratul la București. Acum este doctorand!

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Avarie RAJA în zona Campus din municipiul Constanța

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unei avarii pe conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de la intersecţia bulevardului Aurel Vlaicu cu aleea Universității, din municipiul Constanţa, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, astăzi – 28 ianuarie 2020, în intervalul orar 11.00 – 16.00.
Sunt afectați de lipsa apei consumatorii care locuiesc pe: – aleea Universităţii, – bulevardul Aurel Vlaicu, tronsonul delimitat de aleea Universităţii şi bulervardul Tomis, – străzile Perlei, Diamantului, Smaraldului, Rubinului şi Opalului, precum şi cei arondaţi punctului termic 45. De asemenea, este afectat și  perimetrul cuprins de străzile: Aurel Vlaicu – Dispensarului – Alexandru Lăpuşneanu (partea stângă) – Aurel Vlaicu şi punctele termice 140 şi 142.
”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Trafic auto restricționat pe b-dul Tomis din Constanța

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de pe bulevardul Tomis nr. 253 (în zona fântânii arteziene), din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe benzile 1 și 2 de circulație de pe acest bulevard (sensul de mers către Dacia), astăzi – 28 ianuarie 2020, în intervalul orar 12.00 – 19.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului auto a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.

”Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.”, precizează Biroul de presă al RAJA SA.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Atenție, se oprește apa în localitățile Biruința și Topraisar

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a conductei de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, din localitatea Biruința, județul Constanța, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile, joi – 23 ianuarie 2020, în intervalul orar 09.30 – 16.00. Vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitățile Biruința și Topraisar.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.”, precizează Biroul de presă. 

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: