Connect with us

Stiri

Valentin Vanghelescu este noul purtător de cuvânt al universității Ovidius

Maria Ionescu

Publicat

la

Din acest an universitar, Daniel Citirigă, fostul purtător de cuvânt al Universității Ovidius, a avansat în carieră, reușind să devină prodecan al Facultății de Istorie și Științe Politice. Din acest motiv, timpul său nu îi mai permite să ocupe și funcția de purtător de cuvânt. Ca atare, a cerut să fie înlocuit din această poziție. ”Am cerut să fiu înlocuit deoarece acum sunt prodecan și timpul nu-mi va mai permite să rămân și purtător de cuvânt. Începând cu data de 1 octombrie facem transferul necesar. Colegul meu, Valentin Vanghelescu doar ce s-a hotărât să accepte!”, ne-a declarat Daniel Citirigă. Noul purtător de cuvânt al Universității Ovidius este asistent universitar și încearcă să preia din mers această funcție. ”Sunt deocamdată purtător de cuvânt interimar. Acest interimat va dura până când vor fi încheiate formele legale. Am preluat din mers lucrurile. (…) Am colaborat cu Biroul de presă al universității din luna ianuarie a acestui an. Sunt cadru didactic asociat, la fel cum am fost și în cursul anului trecut!”, ne-a spus Valentin Vanghelescu. Acesta lucrează în cadrul Departamentului de Limbi și literaturi moderne și științele comunicării și este un tânăr absolvent al acestei universități. A absolvit facultatea la Constanța în anul 2011, după care a făcut masteratul la București. Acum este doctorand!

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Fără apă potabilă în localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare și modernizare la nivelul Gospodăriei de apă Limanu, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile în noaptea de joi spre vineri, 17 spre 18 septembrie 2020, în intervalul orar 22,00 – 04,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de aceste intervenții să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Foto: Ilustrativ

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Mâine se oprește apa în orașul Murfatlar

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane, cu diametrul de 400 mm, la nivelul conductei de alimentare cu apă, de pe strada General Vasile Milea din orașul Murfatlar, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, marți – 15 septembrie 2020, în intervalul orar 09,00 – 16,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei toți onsumatorii din localitatea Murfatlar.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Consumatorii din Agigea și Lazu, fără apă potabilă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Ca urmare a unei avarii survenite astăzi, 7 septembrie 2020, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm din localitatea Agigea (zona Dedeman), județul Constanța, RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, în intervalul orar 13.30 – 18.30.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Agigea și Lazu.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: