Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

„Săptămâna Verde“ la Polaris. Elevii din Constanța învață, în mod practic, despre importanța reciclării

Published

on

elevi polaris reciclare

Împreună pentru un viitor mai verde, alături de Școala Gimnazială Nr. 8 Constanța și Scoala Generala “Gheorghe Titeica” nr. 30

Polaris M. Holding informează că săptămână aceasta a fost plină de energie și inspirație la stația sa de sortare și reciclare. Angajații companiei de salubritate au avut bucuria să primească vizitele elevilor de la Școala Gimnazială „Gheorghe Țițeica” și Școala Gimnazială Nr. 8, în cadrul programului național Săptămâna Verde.

„Elevii clasei a IV-a A, sub îndrumarea doamnei învățătoare Elena Oprea, și elevii clasei a VII-a E, coordonați de doamna profesoară Veronica Hagi, au avut parte de o experiență educativă la stația noastră de sortare și reciclare. Au învățat despre importanța colectării separate a deșeurilor, procesul prin care acestea sunt sortate și tratate la stație, și de ce este esențial să practicăm colectarea separată.

Scopul acestei vizite a fost să îi învățăm pe elevi să protejeze mediul și să încurajăm colectarea separată a deșeurilor, transformând-o într-un obicei în rândul familiilor și prietenilor.“, informează Polaris.

Advertisement
palaz
elevi polaris reciclare

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions