Conecteaza-te cu noi

Actual

Vrei să devii polițist? S-a dat startul concursurilor pentru admitere

Published

on

La data 24 aprilie a.c. au început înscrierile pentru sesiunile de admitere în unitățile de învățământ postliceal ale Poliției Române, respectiv școlile de agenți de poliție din Cluj-Napoca și Câmpina.

Au fost scose la concurs 1.340 de locuri la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și 300 de locuri la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan Cluj-Napoca.

Înscrierile se fac în perioada 24 aprilie – 14 mai a.c. (inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică), exclusiv online, la adresa de e-mail resurseumane@ct.politiaromana.ro.

Detalii privind organizarea și desfășurarea concursurilor:

– Depunerea documentelor pentru dosarul de recrutare – până la data de 21 mai a.c.;

– Evaluarea psihologică a candidaților se realizează până la data de 21 mai 2024, conform planificării care va fi comunicată, în timp util, pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, la secțiunea Carieră-Admitere 2024;

– Susținerea probei de evaluare a performanței fizice – în perioada 25 – 31 mai 2024;

– Susținerea probei de evaluare a cunoștințelor – 15 iunie 2024;

– Examinarea medicală se realizează în perioada 19 iunie – 12 iulie 2024.

Informații suplimentare privind înscrierea, procesul de recrutare și susținerea examenelor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în secțiunea https://ct.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2024/a-n-u-n-t-privind-admiterea-la-unitatile-de-invatamant-postliceal-din-subordinea-mai-sesiunea-aprilie-iulie-2024.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions