Conecteaza-te cu noi
SEAS

Societate

Șapte halterofili de la CSO Ovidiu participă la calificările din Cupa României

Published

on

ionut tuca

În această săptămână, 13 – 17 martie, la Complexul Sportiv de la Bascov (Pitești) se desfășoară calificările din Cupa României la haltere. La această competiție participă aproximativ 200 de sportivi de la 30 de cluburi din întreaga țară.

Clubul Sportiv Orășenesc Ovidiu (CSO Ovidiu) participă la concurs cu o echipă alcătuită din șapte sportivi. Patru dintre ei s-au încris la junior 3, la categoria de vârstă 9 – 12 ani, respectiv, Nicoleta Dulce, Andreea Lemnaru, George Tingan și Rareș Amariei. La junior I de 20 ani s-au înscris trei sportivi – este vorba despre surorile Gabriela și Ioana Țurcanu, precum și de Ionuț Tuca.

”Îmi doresc ca rezultatele să fie unele pe măsură și să aducem în orașul Ovidiu câte o cupă a României pentru fiecare echipă!

Mulțumim pentru sprijinul venit din partea primăriei orașului Ovidiu, domnului primar George Scupra și, nu în ultimul rând, spitalului OCH din Ovidiu, care a asigurat o recuperare a sportivilor la cel mai înalt standard și a asigurat suplimente sportive de cea mai bună calitate!”, a precizat Eduard Simineanu, antrenor al echipei de haltere.

Foto: Ionuț Tuca

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions