Conecteaza-te cu noi

Actual

SAR Apollo, din nou în misiune. Un marinar cu probleme medicale, preluat de pe nava ARISTA

Published

on

sar apollo

Astăzi, 10 iunie, în jurul orei 12.20, Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) a primit o nouă solicitare de intervenție tip Medevac la aproximativ 20 mile marine de Sulina.

La bordul navei M/V ARISTA, ce navighează sub pavilion Panama, un membru al echipajului necesită a fi transportat de urgență la spital. Acesta are o plagă deschisă la mâna dreaptă.

Amintim faptul că sâmbătă, 8 iunie, echipajul navei Arista a solicitat intervenția ARSVOM pentru a se acorda îngrijiri medicale unui  navigator aflat la bord.

Nava SAR APOLLO, din cadrul ARSVOM, împreună cu o asistentă medicală, din cadrul Serviciului de Ambulanță Sulina, s-a deplasat cu toată viteza către nava MV ARISTA și au acordat îngrijiri medicale. La acel moment nu a fost necesară debarcarea pacientului, acesta a rămas la bordul navei.

”Deoarece starea bărbatului nu s-a îmbunătățit, a fost efectuată o nouă solicitare către Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare, în vederea efectuării operațiunii Medevac, respectiv debarcarea bărbatului, predarea către serviciul de ambulanță și transportarea acestuia la spital.

În acest moment intervenția este în curs de desfășurare. Vom reveni cu amănunte.”, a precizat Dorina Cocu, purtător de cuvânt al ARSVOM.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions