Connect with us

Actual

Sărbătoare la CERONAV

Maria Ionescu

Publicat

la

Centrul Român pentru Pregătirea si Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV celebrează  astăzi, 4 mai,  aniversarea a 45 de ani de existență.

Înființat în anul 1976, sub denumirea de Centrul de Perfecționare a Lucrătorilor din Marina Civilă, cu misiunea de a acoperi cerințele de pregătire și perfecționare ale personalului navigant maritim, CERONAV și-a lărgit pe parcurs atribuțiile și schimbat denumirea, întâi în Centrul de Instruire și Perfecționare a Lucrătorilor din Marina Civilă, iar mai târziu în Centrul de Perfecționare a Personalului din Marina Civilă și Calificare Personal Exploatare Portuară.

În anul 2003  fuzionează cu Centrul de Perfecționare a Personalului din Navigația Fluvială din Galați, devenind CERONAV și extinzându-și sfera de activitate prin cumularea instruirii personalului maritim și portuar cu cea a personalului fluvial. Prin calitatea deosebită a serviciilor de instruire și ritmul accelerat de dezvoltare, CERONAV a devenit un centru de excelență în Europa de Sud-Est.

“La Mulți Ani, stimați colegi! Vă adresez cele mai sincere felicitări pentru cei 45 de ani de profesionalism!  Chiar și în condițiile create de pandemia Covid 19, echipa CERONAV nu a oprit nici măcar o zi procesul de training și certificare a marinarilor români și a lucrat la foc continuu. Cu sprijinul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, anul acesta am început o nouă serie de proiecte ambițioase, care prin anvergura lor vor menține instituția noastră la cel mai înalt nivel pe piața mondială a centrelor de pregătire pentru personalul navigant.” a afirmat Ovidiu Sorin Cupșa, director general CERONAV, Ambasador IMO.

Încă de la înființare, CERONAV a evoluat constant în paralel cu dezvoltarea transportului maritim și în conformitate cu standardele mondiale de instruire, în sensul furnizării unor servicii de instruire de cea mai bună calitate, devenind astfel centrul de pregătire cu cea mai mare ofertă de instruire din Uniunea Europeană.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

(VIDEO) Angajații Polaris M Holding Constanța au spălat faleza de la Cazino

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de ieri, 17 mai, angajații companiei Polaris M Holding au spălat faleza din fața Cazinoului din Constanța.

Precizăm că astfel de acțiuni au avut loc și în zilele de 10 și 11 mai, pe străzile Traian, Mircea cel Bătrân, Ștefăniță Vodă, Dr. Aristide Karatzali, Vasile Alecsandri, Chiliei, Alexandru cel Bun, Marc Aureliu, Nicolae Titulescu și piața Tomis 3.

De asemenea, miercuri, 12 mai,  echipele Polaris au spălat străzile Nicolae Titulescu, Arhiepiscopiei și Ovidiu.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

O macara a căzut în fața hotelului Doina din stațiunea Mamaia

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei după amiezi, o macara a căzut în fața hotelului Doina din stațiunea Mamaia. Aceasta efectua lucrări pe un șantier privat.

La fața locului au ajuns rapid pompierii cu o mașină de stingere și automacaraua.

A fost anunțat și Inspectoratul de Stat în Construcții,  precum și echipajele ENEL, pentru a ajunge la fața locului și a deconecta macaraua de la curent.

Nu a fost înregistrată nici o pagubă.

În urmă cu puțină vreme, la fața locului a venit proprietarul și degajează macaraua căzută.

Știre în curs de actualizare.

 

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Năvodari. O femeie a fost înjunghiată de concubin

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Astăzi, în jurul orei 16.50, polițiștii orașului Năvodari au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost înțepată cu un obiect tăietor – înțepător, în timp ce se afla la locul de muncă.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o femeie, de 39 de ani. Aceasta a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv concubinul femeii în cauză, în vârstă de 41 de ani. Bărbatul a fost condus la sediul Poliției orașului Năvodari pentru audieri.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: