Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Șase bărbați din județul Constanța, în spatele gratiilor. Vezi ce infracțiuni au săvârșit

Published

on

Ieri, polițiștii din cadrul IPJ Constanța au pus în aplicare șase mandate. Concret, șase bărbați au ajuns în spatele gratiilor de la Penitenciarul Poarta Albă sub acuzația comiterii unor grave infracțiuni.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, la data de 13 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Medgidia au identificat un bărbat, de 55 de ani, pe numele căruia Judecătoria Medgidia a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an și 10 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui verhicul fără permis de conducere.

Tot ieri, 13 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Medgidia au identificat un bărbat, de 29 de ani, pe numele căruia Judecătoria Medgidia a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an, 5 luni și 10 zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

De asemenea, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 35 de ani, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 10 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

Tot ieri, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat, de 26 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an și 4 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 13 martie a.c., polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 33 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 2 an și 6 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală.

Tot ieri, 13 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia – Biroul Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 33 de ani, pe numele căruia Judecătoria Mangalia a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani și 6 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor.

Cei șase bărbați au fost escortați și încarcerați în Penitenciarul Poarta Albă.

La această oră, în acest penitenciar se află 987  de persoane private de libertate.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions