Connect with us

Actual

Minorul care a incendiat un bloc din Constanța, condamnat definitiv

Published

on

Minorul care la sfârșitul anului 2021 a incendiat blocul de pe strada Prelungirea st. Nicolae Grindeanu, nr. 16 din municipiul Constanța a primit astăzi, 14 martie, sentința definitivă.

Curtea de Apel Constanța a menținut decizia Judecătoriei Constanța, care a decis internarea tânărului într-un centru de detenție, pentru o perioadă de 3 ani și 4 luni, sub acuzația comiterii infracțiunilor de distrugere, vătămare corporală  din culpă și evadare.

Reamintim că în urma acestui tragic incendiu, care a avut loc în noaptea de 15/16 decembrie 2021, blocul a fost distrus – este vorba despre 97 de apartamente. De asemenea, 37 de autoturisme au fost incendiate. Nouă persoane au fost transportate la spital, iar una dintre ele a rămas internată. Bărbatul grav rănit a fost intubat mai multe zile și a necesitat 25-27 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!