Connect with us

Actual

Individ din comuna Mircea Vodă, reținut pentru act sexual cu o minoră

Published

on

Un individ din comuna Mircea Vodă a fost reținut pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor. Victimă i-a fost minora C.C, cu care a întreținut raporturi sexuale la trei date diferite.

Potrivit Compartimentului de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, astăzi, 14 martie, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au formulat propunere privind luarea măsurii  arestării preventive faţă de inculpatul P.M.,  în vârstă de 33 de ani, din com. Mircea Vodă, jud. Constanţa, aflat în stare de reţinere, pentru comiterea în formă continuată și în stare de recidivă postexecutorie a infracţiunii de act sexual cu un minor.

Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat că în cursul lunii decembrie a anului 2022, în baza aceleiași rezoluții infracționale, inculpatul a întreținut, la trei date diferite, raporturi sexuale cu persoana vătămată minoră C.C..

”Precizăm totodată că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea şi arestarea preventivă reprezintă etape şi măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatoriului, activităţi ce nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie.”, au precizat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!