Conecteaza-te cu noi

Societate

Șase sportivi de la CSO Ovidiu au obținut premii la Campionatul Național de Ashihara Karate

Published

on

cso ovidiu

În perioada 31 martie – 2 aprilie, la Brașov s-a desfășurat Campionatul Național de Ashihara Karate, la care au participat 460 de sportivi din toată țara.

La această competiție, au participat opt sportivi din cadrul CSO Ovidiu, iar 6 dintre ei au reușit să obțină premii.

Coordonați de antrenorul Ștefan Ghițulescu, sportivii s-au înscris la probele de Kata,  Kumite New Style și Kumite.

În ziua 1 a concursului, Eva Ghițulescu a obținut locul III la proba Kata. Tot locul III l-a obținut și Liviu Gheorghe la proba Kumite New Style.

Advertisement

În data de 1 aprilie, în cea de-a doua zi a concursului, Eva Ghițulescu și Flavius Stoica au obținut locul I și au devenit campioni naționali.

În ultima zi a competiției, au mai fost obținute două premii, respectiv Vlad Toboc s-a clasat pe locul II, iar Andreea Guriță s-a clasat pe locul III.

”De această dată doar cu participare, dar cu spirit bun au fost și sportivii Alex  Toboc și Alexandru Ardeleanu.”, a precizat antrenorul Ghițulescu.

”Competiția a fost foarte puternică având în vedere că a fost un Campionat  Național cu o miză ridicată, deoarece locurile I și II asigurau componența în lotul național și, ulterior, la Campionatul Mondial din Japonia.

Mulțumim Primăriei orașului Ovidiu, primarului George Scupra și clubului sportiv orășenesc pentru sprjinul acordat. De asemenea, mulțumim părinților pentru implicare și pentru suportul oferit acestor copilași. Nu în ultimul rând, felicitări sportivilor pentru rezultatele obținute.”, a spus antrenorul Ștefan Ghițulescu pentru ziarul Ordinea.ro.

Advertisement

ghitulescu cu eva

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions