Conecteaza-te cu noi

Administratie

Satul Nisipari, la ceas aniversar. Locuitorii sunt așteptați la petrecerea organizată de Primărie și Consiliul Local

Published

on

Consiliul Local și Primăria comunei Castelu organizează pe 18 mai de la ora 15.00, “Întâlnirea Fiii Satului Nisipari”, un eveniment la care sunt așteptați să participle sute de oameni din întreg județul.

O data pe an, la Nisipari, se adună în vatra satului fiii și fiicele localității, pentru a se revedea și pentru a petrece împreună momente de neuitat.

În acest an, evenimentul ajuns la ediția a XVI-a, se va desfășura în incinta terenului de sport. Aici, organizatorii așteaptă agenții comerciali din localitate, dar și pe cei din județ, cu toții urmând să petreacă și să stea la dispoziția tuturor celor prezenți.

Au răspuns invitației de a urca pe scena special amplasată în incinta terenului de sport din localitate Mihaela Gurău, Aurel Moldoveanu, trupa Kronos, Nadia Bologan, Alexandra Verhovetchi, Loredana Brumă, dar și mulți tineri talentați din localitate. De asemenea, satul Nisipari are, și în acest an, oaspeți de seamă din Republica Moldova. Astfel, îi vor încânta pe toți cei prezenți ansamblurile din Băcioi, respectiv Ansamblul Buciumul și Ansamblul Rapsodia Dimineții.

Advertisement

Conform organizatorilor, desfășurătorul evenimentului este următorul:

14.00 Ansamblurile din Nisipari și Castelu

15:00 Deschiderea evenimentului

15:15 Talente locale

15:30 Nadia Bologan

Advertisement

16:15 Alexandra Verhovetchi

17:00 Ansamblul invitat din Basarabia

18:00 surpriza din partea agenției

18:30 Mihaela Gurau

19:15 Aurel Moldoveanu

Advertisement

20:00 Trupa Kronos

21:00 Final

 

 

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions