Connect with us

Administratie

Tuzla. Investiții în reabilitarea stadionului din localitate. Primarul Reșit Taner: “Echipa va juca pe propriul stadion în curând”

Published

on

După ce, în urmă cu mai puțin de o lună de zile, primarul comunei constănțene Tuzla, Reșit Taner, i-a informat pe părinți că vor fi demarate lucrările pentru construirea unei noi creșe în localitate, acum un alt proiect educațional este pe cale să fie finalizat.

“Educația, sportul, viitorul copiilor noștri, în general, sunt elemente esențiale pentru noi, pentru administrația comunei Tuzla. Tocmai de aceea, deciziile pe care le luăm în cadrul conducerii Primăriei comunei Tuzla au ca scop crearea de noi orizonturi pentru generațiile viitoare. Sportul, la fel ca și actul educațional și prioritățile mele încă de la începutul mandatului și așa vor rămâne”, a declarat primarul Reșit Taner pentru “Ordinea.ro”.

Ieri, primarul Reșit Taner a anunțat, pe pagina sa de Facebook, desfășurarea de lucrări ample în vederea repunerii stadionului în circuitul sportiv și educațional al localității. Astfel, cu bani de la bugetul local și desfășurate pe mai multe etape, lucrările sunt atent supravegheate de echipe de lucru din cadrul administrației locale, stadionul din Tuzla va fi redat sportivilor din localitate în cel mai scurt timp.

“După mai bine de 15 ani de meciuri jucate doar în deplasare, momentul reîntoarcerii echipei noastre de fotbal pe teren propriu se apropie cu pași repezi. Un fost teren viran prinde viață în timp ce se transformă în noul stadion din Tuzla. Suprafața de joc are un gazon de calitate, iar în momentul de față acesta se află în stadiul de întreținere, tundere şi irigare. Administrația locală dorește finalizarea cât mai rapidă a lucrărilor, astfel încât meciurile din sezonul 2019-2020 ale echipei noastre să se desfășoare pe noul stadion, acasă. Stadionul se află în spatele stației de alimentare Lukoil, de la intrarea în localitate dinspre Mangalia. Accesul se face prin aleea aflată între stația de alimentare și depozitul de lemne alăturat. Lucrările sunt încă în desfășurare, așadar vă vom ține la curent cu evoluția lor”, a scris primarul pe pagina sa de socializare.

 

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!