Connect with us

Administratie

Tuzla. Investiții în reabilitarea stadionului din localitate. Primarul Reșit Taner: “Echipa va juca pe propriul stadion în curând”

Publicat

la

După ce, în urmă cu mai puțin de o lună de zile, primarul comunei constănțene Tuzla, Reșit Taner, i-a informat pe părinți că vor fi demarate lucrările pentru construirea unei noi creșe în localitate, acum un alt proiect educațional este pe cale să fie finalizat.

“Educația, sportul, viitorul copiilor noștri, în general, sunt elemente esențiale pentru noi, pentru administrația comunei Tuzla. Tocmai de aceea, deciziile pe care le luăm în cadrul conducerii Primăriei comunei Tuzla au ca scop crearea de noi orizonturi pentru generațiile viitoare. Sportul, la fel ca și actul educațional și prioritățile mele încă de la începutul mandatului și așa vor rămâne”, a declarat primarul Reșit Taner pentru “Ordinea.ro”.

Ieri, primarul Reșit Taner a anunțat, pe pagina sa de Facebook, desfășurarea de lucrări ample în vederea repunerii stadionului în circuitul sportiv și educațional al localității. Astfel, cu bani de la bugetul local și desfășurate pe mai multe etape, lucrările sunt atent supravegheate de echipe de lucru din cadrul administrației locale, stadionul din Tuzla va fi redat sportivilor din localitate în cel mai scurt timp.

“După mai bine de 15 ani de meciuri jucate doar în deplasare, momentul reîntoarcerii echipei noastre de fotbal pe teren propriu se apropie cu pași repezi. Un fost teren viran prinde viață în timp ce se transformă în noul stadion din Tuzla. Suprafața de joc are un gazon de calitate, iar în momentul de față acesta se află în stadiul de întreținere, tundere şi irigare. Administrația locală dorește finalizarea cât mai rapidă a lucrărilor, astfel încât meciurile din sezonul 2019-2020 ale echipei noastre să se desfășoare pe noul stadion, acasă. Stadionul se află în spatele stației de alimentare Lukoil, de la intrarea în localitate dinspre Mangalia. Accesul se face prin aleea aflată între stația de alimentare și depozitul de lemne alăturat. Lucrările sunt încă în desfășurare, așadar vă vom ține la curent cu evoluția lor”, a scris primarul pe pagina sa de socializare.

 

 

Comments

comments

Administratie

Fiecare elev din comuna Lumina va primi un cadou de la Moș Crăciun

Publicat

la data de

Scris de

Primăria Lumina a informat pe Facebook că, în cadrul evenimentului de inaugurare a “Orășelului Copiilor” situat în Parcul Central din localitate, primarul Dumitru Chiru a anunțat că fiecare elev din localitate va primi un cadou de la Moș Crăciun.

„Pe lângă surprizele dulci de care au avut parte de 1 decembrie, elevii de la Școala Gimnazială din Lumina și preșcolarii de la Grădinița din localitate vor fi invitați, după un program deja stabilit cu conducerile unităților de învățământ, în parcul central din localitate pentru a primi un cadou cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. Această acțiune loc are loc la inițiativa primarului comunei Lumina și nu a implicat alocarea de fonduri de la Bugetul Local al Comunei, fiind posibilă și cu sprijinul generos al celor de au decis sa sponsorizeze oferirea de cadouri elevilor din localitate.“, notează Primăria Lumina.

Comments

comments

Continuă să citești

Administratie

Primăria Constanța vrea să cheltuiască 135.000 de lei pentru dezinfecția sediilor instituțiilor din subordine

Publicat

la data de

Scris de

Primăria Constanța a publicat un anunț prin care vrea să achiziționeze servicii de dezinfecție în sediile instituției. Valoarea contractului este estimată la 112.665 de lei, fără TVA, sau 134.071 de lei cu TVA. Atribuirea achiziției se va face pe baza criteriului – prețul cel mai scăzut. Termenul limită pentru primirea de oferte este de  13 decembrie, ora 23:59. În total, Primăria vrea să dezinfecteze 6.438 de metri pătrați din care sediul central al Primăriei din bulevardul Tomis nr. 51 – 2.058, Centrul de informare din strada Ecaterina Varga 24 mp, Sediul de stare civilă din strada Mihail Eminescu – 870 mp, Evidența Persoanelor din City Mall – 400 mp, Direcția Generală Gestionare Servicii Publice din strada Mihăileanu – 892 mp, Direcția Tehnic Administrativ și Organizare din strada Cuza Vodă – 613 mp, Direcția Generală Poliția Locală din strada Amzacea – 1.410 mp, Campusul Social Henri Coandă – 59 mp, Adăpostul pentru câini fără stăpân din strada Vârful cu Dor – 112 mp. Durata contractului este de șase luni, iar în această perioadă trebuie făcute 25 de acțiuni de dezinfecție.

Comments

comments

Continuă să citești

Administratie

Atenție, șoferi! Poliția Locală a ridicat zeci de mașini de pe carosabil: respectarea regulilor de circulație nu este opțională!

Publicat

la data de

Scris de

Respectarea regulilor de circulație nu este opțională, le transmite Biroul de presă al Primăriei municipiului Constanța șoferilor care nu respectă prevederile legialției rutiere. Astfel, polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice au desfășurat zilele trecute o acțiune pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale în zonele și locurile în care este interzisă oprirea/staționarea vehiculelor.

Într-o singură zi, polițiștii locali au aplicat 95 de sancțiuni contravenționale, cu o valoare de 25.950 lei și 180 puncte de penalizare, se arată în documentul de presă.

De asemenea, au fost ridicate 20 de autovehicule de pe partea carosabilă a drumului public.

“Mașinile au fost depozitate în parcul auto situat în municipiul Constanța, strada Caraiman, nr.1 și pot fi ridicate doar după ce proprietarii au achitat taxele prevăzute prin HCLM 399/2018: tarif ridicare mașini – 450 de lei, tarif transport mașini – 120 de lei, tarif depozitare mașini/zi – 60 de lei. Programul de restituire este non-stop. Încă o dată, Poliția Locală Constanța atrage atenția asupra importanței respectării regulilor de circulație. Le mulțumim tuturor celor care ne-au semnalat problemele întâlnite și îi rugăm să facă în continuare acest lucru la numărul de telefon: 0241.484.205 sau 0341.922 – Dispecerat- Direcția Generală Poliția Locală”, precizează conducerea administrației municipiului Constanța.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: