Conecteaza-te cu noi

Actual

Scandal de amploare în comuna Castelu. Un minor a fost înjunghiat

Published

on

Un tânăr din Castelu a fost reținut pentru comiterea infracțiunilor de lovire și tulburarea liniștii publice după ce i-a aplicat o lovitură de briceag unui minor.

Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, astăzi, 25 aprilie, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au formulat propunere privind luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul R.D., în vârstă de 21 de ani, din Castelu, aflat în stare de reţinere, pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

”Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat că la data de 22 aprilie a.c., în intervalul orar 20.30-21.00, în timp ce se afla pe o stradă din satul Castelu, jud. Constanța, inculpatul a tulburat ordinea și liniștea publică participând la un scandal de amploare.”, au precizat procurorii.

Potrivit procurorilor, acesta i-a aplicat o lovitură de cuțit tip briceag, persoanei vătămată minore M.S. în vârstă de 15 ani, provocându-i leziuni corporale ce necesită pentru vindecare un număr de 16-18 zile de îngrijiri medicale, fără a-i pune viața în primejdie și fără a exista consecințe ale art. 194 din Cod penal.

”Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea şi arestarea preventivă reprezintă etape şi măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatoriului, activităţi ce nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie.”, au precizat reprezentanții Compartimentului de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions