Politica Slide

SCANDAL în CJC. Palaz vrea să știe în ce scopuri a folosit Daniel Learciu mașina de servciu

mart. 16, 2018 Mihaela Tîrpan

Partidul Mișcarea Populară Constanța, prin președintele Claudiu-Iorga Palaz, a înaintat Consiliului Județean Constanța adresa cu nr. 6851/13.03.2018, prin care a solicitat informații pentru perioada iulie 2016 – martie 2018, privind situația lunară a deplasărilor autoturismului Skoda Superb, autovehicul ce deservește parcul auto al Consiliului Județean.

Această solicitare vine ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public cu privire la faptul că deplasările efectuate cu acest autoturism ar însuma un număr de 5000 km/lună, care raportat la o perioadă de un an de zile înseamnă o cifră de 60.000 km/an, aproximativ numărul de kilometri parcurși de un autotren care deservește o companie de transport mărfuri, informează Biroul de presă al Partidului Mișcarea Populară Constanța.

“Informația este de interes public, deoarece reflectă cheltuirea banului public, valoarea combustibilului fiind suportată din bugetul județului. Am cerut să ni se comunice atât situația lunară a deplasărilor, cât și numele conducătorului auto, data angajării acestuia, precum și persoana din cadrul Consiliului Județean pe care o deservește. A fost o problemă semnalată în spațiul public și, așa cum era și firesc, am cerut informații. Nu putem poza în demnitari și să nu dăm dovadă de corectitudine și transparență”, a declarat Claudiu-Iorga Palaz prin intermediul documentului de presă.

Se pare că mașina la care Claudiu Palaz face referire este autoturismul de serviciu primit de la Consiliul Județean Constanța de celălalt vicepreședinte al administrației județene, Daniel Learciu.

sursa foto: CugetLiber

Daniel Leaciu nu a răspuns apelurilor “Ordinea.ro”, însă îi așteptăm punctul de vedere vizazi de acest subiect.

Comments

comments