Politica

Learciu: “Palaz taie frunze la câini”. Ce spune despre Țuțuianu, președintele CJ

mart. 16, 2018 Mihaela Tîrpan

Partidul Mișcarea Populară Constanța, prin președintele Claudiu-Iorga Palaz, a înaintat Consiliului Județean Constanța adresa cu nr. 6851/13.03.2018, prin care a solicitat informații pentru perioada iulie 2016 – martie 2018, privind situația lunară a deplasărilor autoturismului Skoda Superb, autovehicul ce deservește parcul auto al Consiliului Județean.

Daniel Learciu, vicepreședintele CJ Constanța, confirmă informațiile “Ordinea.ro” potrivit cărora este vorba despre mașina sa de serviciu.

Learciu a lansat un atac extrem de dur la adresa lui Palaz, despre care afirmă că “taie frunze la câini” și că atacurile sale au motive… personale.

“Am citit articolul dvs. și pot să spun că este ciudat și lipsit de temei legal demersul domnului Claudiu Palaz. Totodată, consider că dumnealui are la bază o problemă personală cu mine și nicidecum nu îl interesează câți kilometri am parcurs eu și în ce scopuri. Toate demersurile mele sunt făcute cu respectarea procedurilor legale și în interesul cetățenilor județului Constanța. Voi solicita și eu, cel mai probabil luni, tot printr-o adresă oficială ca CJC să îmi spună ce deplasări a făcut președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, cu mașina de serviciu. Astfel, vom constata că și el are un număr mare de kilometri, mai mare decât cel la care face referire domnul Palaz. Ce înseamnă asta? Palaz trebuie să vadă că și eu și domnul lucrăm în interesul cetățenilor, ne luptăm pentru cetățeni și proiectele pentru ei. În schimb, Palaz nu face albsolut nimic pentru cetățeni, taie frunze la câini”, declară Learciu pentru “Ordinea.ro”.

Abordarea nu doar că este ciudată că pare un fel de “să moară și capra vecinului”, dar Learciu chiar a insistat să confirme acest aspect printr-o concluzie numai bună de analizat:

“De ce Palaz nu a cerut și numărul kilometrilor parcurși cu mașina de serviciu de președintele Consiliului Județean?”

sursa foto: CugetLiber

Citiți și:

SCANDAL în CJC. Palaz vrea să știe în ce scopuri a folosit Daniel Learciu mașina de servciu

 

 

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!