Connect with us

Politica

Niculescu (PNL), mesaj pentru Palaz și Learciu: “Am atras atenția asupra cantității mari de motorină alocată”

Published

on

Consilierul județean George Niculescu se implică în scandalul dintre Palaz și Learciu. Liberalul din CJ Constanța le amintește celor două că au votat creșterea candității de motorină pentru fiecare mașină de serviciu din cadrul administrației județene.

Niculescu informează că majorarea cantității de combustibil s-a făcut în urmă cu aproape un an, mai exact pe 31 martie 2017, atunci când aleșii județeni au aprobat proiectul privind creșterea candității de motorină de la 400 de litri la 600 de litri pe lună, pentru fiecare autoturism.

Astăzi, George Niculescu a scris pe Facebook următorul mesaj:

“Acum aproape un an, mai exact pe 31 martie 2017, in cadrul unei sedinte a Consiliului Judetean Constanta, atrageam atentia conducerii C.J. cu privire la cantitatea mare de motorina alocata anual pentru fiecare masina detinuta de C.J. Constanta.
Am votat impotriva cresterii cantitatii de motorina de la 400 de litri la 600 de litri pe luna, pentru fiecare masina.
Astazi, dl. Vicepresedinte Palaz face notificari ca sa afle pe unde si in ce scop se plimba colegul sau de la conducerea C.J. Constanta, in timp ce acum un an vota pentru aceasta crestere a cantitatii de motorina.
Va las pe dumneavoastra sa trageti concluziile in ceea ce priveste buna administrare a judetului nostru si va readuc aminte ca #PNL este singurul partid politic care face opozitie PSD-ului”.

Citiți și:

SCANDAL în CJC. Palaz vrea să știe în ce scopuri a folosit Daniel Learciu mașina de servciu

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!