Politica

Victor Ponta: PSD nu va intra în turul II la alegerile prezidențiale

mart. 16, 2018 Mihaela Tîrpan

Fostul premier Victor Ponta a lansat, astăzi, o ipoteză interesantă pentru ecuația politică a alegerilor prezidențiale vitoare. Fostul lider al Partidului Social Democrat susține că Liviu Dragnea va candida “categoric” pentru alegerile prezidențiale, însă acesta nu va ajunge în turul II al scrutinului.

“Categoric Liviu Dragnea va candida la alegerile prezidențiale. Ceea ce este un dezastru pentru PSD, pentru că e prima dată când PSD nu va intra în turul II. Interesul lui este ca niciun alt lider din partid să nu crească, ca să fie dorit în locul lui la prezidențiale”, a declarat Victor Ponta, pentru stiripesurse.ro.

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!