Conecteaza-te cu noi

Actual

Scandal în municipiul Constanța. Un tânăr de 16 ani a fost internat în spital

Published

on

Astăzi, în jurul orei 14.15, polițiști din cadrul Secției 1 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Mircea cel Bătrân are loc un scandal între mai multe persoane.

La fața locului au ajuns polițiștii, dar și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, a căror intervenție nu a fost necesară.

Din primele verificări a reieșit faptul că, pe fondul unor neînțelegeri referitoare la pista special amenajată pentru bicicliști, 4 persoane au avut un conflict verbal, iar acesta a degenerat între 2 dintre tineri, de 16, respectiv 17 ani, care s-au agresat fizic reciproc.

Tânărul de 16 ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Advertisement

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Menționăm faptul că ambele persoane implicate în conflict și-au rezervat dreptul de a depune plângere în termenul legal.

Foto: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions