Connect with us

Actual

Un incendiu a izbucnit la o casă din localitatea Băneasa

Published

on

Astăzi, 19 octombrie, în jurul orei 15.00, militarii ISU Constanța au fost solicitați să intervină la un incendiu care s-a produs în localitatea Băneasa.

Din primele informații, a luat foc o casă situată pe strada Plopilor.

La fața locului intervin pompieri ai Detașamentului Cernavodă, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD, dar și pompieri ai Detașamentului Medgidia, cu o autospecială de stingere.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!