Politica Slide

Scandal în PMP Constanța. Palaz îi cere explicații lui Turcescu: “Când spui adevărul, domnule ACOPERIT?!”

feb. 10, 2018 Mihaela Tîrpan

În interiorul Filialei Constanța a Partidului Mișcarea Populară există o tensiune pe care nimeni nu a confirmat-o. Până astăzi… În sensul ăsta, s-a tot discutat despre existența unor discuții în contradictoriu între președintele PMP Constanța, Claudiu Iorga Palaz, și deputatul PMP de Constanța, Robert Turcescu, însă nimeni nu a oferit detalii despre problemele din interior. Scânteia care a declanșat prezentarea adevărului despre relația dintre cei doi a fost schimbarea consilierului județean Florin Goidea din ATOP Constanța – Autoritatea Teritorială de Ordine Publică. Există deja informații publice că Florin Goidea va fi înlocuit cu Daniel Turcu, tot de la PMP.

Aseară, pe Facebook, deputatul Turcescu i-a cerut socoteală lui Palaz pentru activitatea din interiorul organizației constănțene. De aici și până la reacția lui Palaz, vicepreședinte al CJ, n-a mai fost decât un pas, respectiv o noapte. În urmă cu doar câteva minute, pe aceeași rețea de socializare, liderul PMP Constanța face o paralelă între mesajul lui Turcescu de aseară și cel prin care mulțumea aceleiași organizații, care avea același președinte, la scurt timp după alegerile care l-au trimis pe Turcescu în Parlament, de la Constanța.

Prezentăm mesajul lui Palaz, cu mențiunea că tensiunea dintre cei doi a fost vizibilă încă din toamnă, de la alegerile pentru noua structură de conducere a Filialei Constanța a PMP. De asemenea, oarecum de verificare au fost privite și analizate și vizitele deputatului Turcescu în cadrul ședințelor de Consiliu Județean Constanța. Mai ales că acum Turcescu îi acuză pe Palaz de o prea apropiată relație cu Partidul Social Democrat Constanța.

Comments

comments