Politica Slide

USR Constanța cere în instanță anularea HCL privind amenajarea miniparcului din parcul Tăbăcărie

feb. 10, 2018 Mihaela Tîrpan

Uniunea Salvaţi România a depus o acţiune în contencios administrativ de anulare a HCLM Constanţa numerele 334/12.10.2017 și 335/12.10.2017, referitoare la amenajarea obiectivului de investiţii “Joint Romania-Bulgaria Cultural and Historical heritage-Miniature Park” în Parcul Tăbăcărie. Conducerea formațiunii politice a făcut anunțul pe Facebook și informează asupra faptului că s-a opus adoptării acestei intenții a primarului municipiului Constanța de a promova și implementa acest proiect.
“USR Constanţa s-a opus încă de început adoptarii acestei hotărârii care afectează Parcul Tăbăcărie, prin luari de cuvânt în Consiliul Local, proteste la faţa locului și strângere a aproximativ 2000 de semnături de la constănţenii care se opun proiectului. Singurul parc al orașului nostru a devenit ţinta unor persoane care văd în spaţiile verzi oportunităţi de a-și desfăsura afacerile, fie ca vorbim de mall-uri, construcţia de imobile sau alte activităţi comerciale.”, transmite conducerea USR.

Amintim că, în ultimele luni, liderii USR Constanța au organizat mai multe acțiuni publice prin care au atras atenția asupra distrugerii parcului Tăbăcărie din municipiu.

Citiți și:

USR Constanţa, plângere împotriva înițiativei lui Făgădău de a ciopârți parcul Tăbăcărie

Comments

comments