Connect with us

Administratie

SCANDAL în Prefectura Constanța! Șefa Serviciului Juridic, acuzată că și-a înregistrat pe BLAT colegele

Tatian Iorga

Publicat

la

Este deranj mare în Prefectura Constanța după ce șefa Serviciului Juridic, Ștefania Mitițescu, este acuzată de colegele sale din departament că le-a înregistrat fără voia lor. Potrivit unor surse din Prefectura Constanța, totul a plecat de la o ședință de fond funciar, care a avut loc în 13 mai și în care șefa de la Juridic a propus o soluție într-o speță anume, propunere care nu era tocmai corectă. De partea cealaltă, spun sursele pentru Ordinea.ro, prefectul George Niculescu a convocat tot departamentul juridic, iar în timpul discuțiilor angajatele din departamentul Juridica au înaintat o altă soluție decât cea propusă de Mitițescu. Supărată de situație, Ștefania Mitițeascu s-a dus după ședință la Juridic și a fi făcut un scandal monstru, amenințându-le pe subalternele ei cu tot felul de lucruri. Sursele noastre spun că Mitițescu și-ar fi lăsat telefonul intenționat pornit pe funcția de înregistrare, fără ca funcționarele din birou să știe de acest lucru. Femeile au rămas singure și au început să comenteze situația. Surpriză, șefa de la Juridic s-a întors în birou după ceva timp și s-a scuzat și le-a spus că a uitat din greșeală telefonul. A doua zi, după ce a ascultat înregistrarea, Ștefania Mitițescu a dat năvală în biroul Juridic și ar fi trecut amenințări că le face și le drege.

Pentru a afla opinia tuturor părților implicate, Ordinea.ro a încercat să ia legătura atât cu prefectul George Niculescu, cât și cu cea acuzată că și-a înregistrat pe blat colegele – Ștefania Mitițescu. Niciunul dintre cei doi amintiți anterior nu a răspuns la telefon. UPDATE: Prefectul Niculescu a răspun apelurilor Ordinea.ro, dar a preferat că nu vrea să comenteze subiectul.

Scandalul a ajuns și la urechile fostului prefect Claudiu-Iorga Palaz, care a postat pe Facebook un mesaj.

„În prefectura Constanța MITIȚESCU ȘTEFANIA își înregistrează colegii, iar după aceea se răzbuna pe cei care au criticat-o!!!! În ce hal au ajuns instituțiile statului!!! Culmea este că toată lumea tace de FRICĂ!!! Întrebarea este simpla: ESTE SAU NU LEGAL MODUL ÎN CARE ÎȘI ÎNREGISTREAZĂ MITITESCU STEFANIA COLEGII?! să înțelegem că este AUTORIZATĂ SĂ PROCEDEZE ÎN ACEST FEL?!“, a scris Palaz.

În plus, actualul vicepreședinte al CJC a puntat că mâine va face o adresă către ministrul de Interne, Marcel Vela, în care va întreba dacă este normal ca o astfel de situație să aibă loc într-o instituție a statului.

 

Comments

comments

Administratie

Constanța. Continuă lucrările de asfaltare a parcării situate pe strada Ștefăniță Vodă

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Primăria Constanța notează că terenul viran de pe strada Ștefăniță Vodă este transformat într-o parcare modernă. Asfaltul îmbracă treptat suprafața destinată staționării autovehiculelor.

„Echipele SC Confort Urban SRL intervin și astăzi cu utilaje pentru turnarea primului strat de asfalt, ulterior fiind așternut stratul de uzură. Lucrările edilitare includ și amenajarea buclei de întoarcere a autobuzelor care deservesc linia 44. Paralel, se consolidează infrastructura trotuarelor care vor delimita noile locuri de parcare prin montare de borduri. Pentru ca intervențiile să se desfășoară în condiții optime, conducătorii auto sunt rugați să NU staționeze autovehiculele în zona în care se asfaltează pentru a evita ridicarea mașinilor. Facem apel către participanții la trafic să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră.ׅ“, se artă într-un comunicat al Primăriei.

Comments

comments

Continuă să citești

Administratie

Cetățenii pot consulta conceptul de „SMART CITY“ a lui Făgădău. Vezi cât de „inteligent va fi orașul“

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Încă de la începutul mandatului său, primarul Constanței, Decebal Făgădău, și-a propus să dezvolte orașul inteligent. De aceea, primarul a venit și cu o poveste în care ne vorbește de conceptul de „SMART CITY“, care este unul extrem de complex și ar trebui să nască o comunitate inteligentă în care totul trebuie să fie inteligent, de la infrastructură până la educație. După patru ani de creionat, conducerea Primăria Constanța ne anunță că a pus la dispoziția publicului un draft a strategiei „Smart City“ a municipiului Constanța, care poate fi consultată pentru o perioadă de 30 de zile.

„Orice persoană interesată poate trimite observații (sugestii sau opinii în scris ) atât la sediul Primăriei: B-dul Tomis nr.51, cam. 25B sau prin e-mail la adresa proiecte@primaria-constanta.ro. Ulterior perioadei de consultare se va organiza dezbaterea publică în formă online în contextul epidemiei de COVID-19.“, se arată într-un anunț postat pe site-ul Primăriei.

Dacă vreți să aflați cât de smart va fi orașul lui Făgădău, puteți citi aici:

http://www.primaria-constanta.ro/docs/default-source/documente-pwpmc/de-interes-public—legea-52-2003/transparen%C8%9B%C4%83-decizional%C4%83/strategia-smart-city-ct-constan%C8%9Ba_05-05_rev_12-05_clean.pdf?sfvrsn=2

Sursa foto: sfin.ro

Comments

comments

Continuă să citești

Administratie

Constanța. Continuă lucrările de asfaltare a parcării situate pe strada Ștefăniță Vodă

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Terenul viran este transformat într-o parcare modernă. Asfaltul îmbracă treptat suprafața destinată staționării autovehiculelor. Echipele SC Confort Urban SRL intervin și astăzi cu utilaje pentru turnarea primului strat de asfalt, ulterior fiind așternut stratul de uzură.

Lucrările edilitare includ și amenajarea buclei de întoarcere a autobuzelor care deservesc linia 44.

Paralel, se consolidează infrastructura trotuarelor care vor delimita noile locuri de parcare prin montare de borduri.

Pentru ca intervențiile să se desfășoară în condiții optime, conducătorii auto sunt rugați să NU staționeze autovehiculele în zona în care se asfaltează pentru a evita ridicarea mașinilor.

Facem apel către participanții la trafic să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră. (comunicat de presă Primăria Constanța)

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: