Connect with us

Politica

Scandal la Senat. Ședința de plen, închisă din lipsă de cvorum. USR acuză: Nici PSD, nici PNL nu vor referendum Fără Penali

Published

on

Plenul Senatului nu s-a putut reuni, miercuri, din lipsă de cvorum, deși pe ordinea de zi se aflau două proiecte politice cu greutate: inițiativa de revizuire a Constituției „Fără penali în funcții publice” și legea care acordă Parlamentului dreptul să stabilească data alegerilor parlamentare. Cei de la USR spun că nici PSD, nici PNL nu vor referendum Fără Penali pe 6 decembrie, cu parlamentarele.

„Dar nici PSD, nici PNL nu vor să-și asume public acest refuz și atunci se fac că vor. Exact ca la eliminarea pensiilor speciale. “Ne facem că facem” pentru că e un subiect sensibil, dar în realitate pensiile rămân. Dacă Orban și Ciolacu ar vrea, în 30 de minute, inițiativa Fără Penali ar fi putea fi votată și pe 6 decembrie avem referendum. Realitatea e atât de simplă: NU vor Fără Penali și vor USR PLUS la un scor cât mai mic în alegeri. Dacă se poate, să guverneze fără noi. Restul este gargară și atacuri de campanie. Ne acuză și PSD și PNL pe noi. Unii că nu votăm, alții că de ce votăm. Alianța USR PLUS cere organizarea unui nou plen mâine, cu un singur punct pe ordinea de zi: Fără Penali.“, spun cei de la USR.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta