Connect with us

Politica

Școala de Vară a PSD s-a transformat în… Universitatea Europeană de Vară și se desfășoară în stațiunea Cap Aurora – program, discursuri, invitați

Published

on

PES activists România și Partidul Social Democrat au plăcerea de a invita reprezentanții presei, sâmbătă, 28 august 2021, la o nouă ediție a Universității Europene de Vară, cu titlul “Milităm pentru o Românie Europeană”, axată în acest an pe nevoia de militantism social și participarea politică și civică.

La eveniment vor participa circa 150 de persoane, militanți ai PES activists România, structură a Partidului Social Democrat responsabilă de temele europene, membri ai Partidului Social Democrat, precum și reprezentanți ai societății civile, ai mediului de afaceri și zonei politice, personalități publice și experți în diferite teme europene.

Avem plăcerea de a vă invita în deschiderea Universității Europene de Vară, în data de 28 august, ora 11.00, eveniment ce va avea loc la Centrul de Conferințe Hotel Mera Onix din stațiunea Cap Aurora.

Elemente de program:

11.00-12.30 – Exemple pozitive de implicare civică și socială.

Centrul de Conferințe Hotel Mera Onix din Cap Aurora.

Dan Georgescu, primarul Comunei Limanu,

Andrei Duban, actor,

Fatima Swari, refugiat din Afganistan,

Adriana Dudună, președinta Consiliului Național al Elevilor din Constanța,

Vali Priceputu, vicepreședintele CNIPMMR,

Alexandra Rucsăndescu, profesor, Teach for Romania,

lideri locali și naționali ai Partidului Social Democrat.

Mesaj video din partea lui Sergei Stanishev, președintele Partidului Socialiștilor Europeni.

12.30 – Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat.

16.00 – Comunicarea publică.

Sala de conferințe Hotel Agora din Neptun.

– Radu Oprea, purtător de cuvânt al Partidului Social Democrat,

– Dan Dumitru, jurnalist și expert în comunicare,

– Florin Manole, secretar general adjunct al PSD, președinte PSD sector 1.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!