Connect with us

Actual

Se fac angajări la Centrul de Sănătate de la Năvodari

Maria Ionescu

Publicat

la

Pe pagina oficială a Spitalului Clinic Județean de Urgență ”Sf. Apostol Andrei” a fost postat un anunț potrivit căruia se organizează concurs pentru mai multe posturi vacante la Centrul de Sănătate Multifuncțional de la Năvodari.

Este vorba despre 8 posturi de asistenți medicali generaliști, 1 post asistent medical de laborator și 2 posturi de îngrijitoare.

Cei care vor să se înscrie la concurs trebuie să știe că o pot face până pe data de 6 martie, inclusiv. Selecția dosarelor de concurs se va face până pe data de 10 martie a.c. la ora 10.00.

Proba scrisă a concursului va avea loc pe data de 12 martie, la ora 10.00, la Spitalul Județean Constanța. Afișarea rezultatelor va avea loc a doua zi, iar contestații se pot depune până pe data de 16 martie. Soluționarea contestațiilor va avea loc în aceeași zi.

Pe data de 17 martie, cu începere de la ora 9.00 se va desfășura proba interviu.  A doua zi, pe data de 18 martie, se vor afișa rezultatele. Va urma apoi depunerea și soluționarea contestațiilor, iar pe data de 20 martie, la ora 14.00 se vor afișa rezultatele finale.

Este important de precizat că, pentru asistenții medicali generaliști este nevoie să fie depusă diploma de școală sanitară postliceală sau diplomă de absolvire a învățământului superior de 3 ani în specialitate sau diplomă de licență în specialitate. De asemenea, este necesar ca participanții să aibă peste 6 luni vechime ca asistent medical generalist. Taxa de înscriere la concurs este de 100 de lei.

Pentru asistent de laborator sunt necesare aceleași diplome, iar taxa de înscriere la concurs este tot de 100 de lei.

Pentru funcția de îngrijitoare este nevoie ca cei care se înscriu la concurs să fie absolvenți ai școlii generale. Taxa de înscriere este de doar 50 de lei.

În documentul pdf de mai jos puteți afla ce acte sunt necesare pentru a vă putea înscrie la concurs.

 

Anunt Concurs Posturi Vacante Centrul Multifuncțional Năvodari 12.03.2020

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă
Apasă pentru a comenta

Trebuie să te autentifici pentru a scrie un comentariu Login

Lasă un răspuns

Actual

Un navigator străin a MURIT la bordul unei nave din portul Constanța

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestestei seri, în jurul orei 17.15, echipajele ISU Constanța au fost solicitate să intervină în dana 117 a portului Constanța Sud Agigea, unde un bărbat era inconștient la bordul navei Orenburgin, sub pavilion Ucraina.

La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje ale SMURD B Port și ale Serviciului de Ambulanță.

Minute în șir, specialiștii au efectuat protocol de resuscitare, însă fără rezultat. Bărbatul, cetățean ucrainean, în vârstă de 53 de ani, a fost declarat decedat.

”Cauzele decesului vor fi stabilite în urma necropsiei.”,a precizat Anca Chiriță, purtător de cuvânt  în cadrul ISU Constanța.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Meteorologii anunță ninsori la munte și precipitații mixte în restul țării

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță ninsori la munte, precipitații mixte în Banat și Crișana și temperaturi minime de -3 grade în Maramureş, potrivit ziarului evz.ro

În Banat, precipitațiile – predominant ploi – vor fi mai frecvente și local moderate cantitativ în perioada 19-20 februarie, în jurul datei de 23 februarie și posibil între 26 și 28 februarie.

În Crișana, precipitațiile – predominant ploi – vor fi mai frecvente în perioada 19-20 februarie, posibil și în jurul datei de 23 februarie și între 26 și 28 februarie.

În Transilvania, temporar, cu precădere în perioadele 19-20, 23-24 și 26-28 februarie, vor fi precipitații locale, în general slabe cantitativ, predominant ploi sau mixte.

Și în Oltenia, în perioada 19-20 februarie va ploua pe spații extinse si local moderat.

În perioada 19-20 februarie, precipitațiile, la început mixte, apoi predominant ninsori, se vor semnala pe arii mai extinse și local vor fi moderate cantitativ.

La Constanța, temperatura maximă anunțată pentru ziua de mâine este de 9° C, iar minima 4° C. Începând de  mâine, sunt șanse mari de ploaie.

Temperaturile continuă să scadă, astfel că vineri este prognozată o minimă de 3 grade și o maximă de 8 ° C. Sunt anunțate și precipitații slabe.

Sâmbătă, 22 februarie, cerul va fi predominant noros, iar temperaturile vor oascila între 2 și 8 grade Celsius.
Duminică se anunță nori și soare, cu temperaturi cuprinse între 6 și 11 grade Celsius.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Portul Midia: Progres semnificativ în operațiunea de ranfluare a navei Queen Hind

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, Alin Vintilă, reprezentant al companiei GSP, firma care se ocupă de operațiunile de scoatere a epavei navei Queen Hind din Portul Midia a precizat că s-a făcut un ”progres semnificativ în operațiunea de ranfluare”.

Potrivit lui Alin Vintilă,  apa la interior este la nivelul punților 1, 2 și parțial la puntea 3, în zona pupa tribord.

”Acum se pregătește barja GSP 01 pe care se sudează ocheți de prindere, după care v-a fi adusă în bordul răsturnat al epavei pentru a suda și pe aceasta un număr de 14 ocheți, cele 2 corpuri fiind ulterior prinse cu lanțuri astfel încât barja să acționeze ca un flotor. Se estimează că în după amiaza zilei de mâine sau vineri dimineața, să se înceapă manevra de aducere la cheu.”, a precizat Alin Vintilă.

Între timp, scafandrii continuă să scoată apa din epavă.

”Se va pompa apa din silozurile de hrană și din camerele tehnice.”, a spus Alin Vintilă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: