Societate

Se fac angajări şi la SPIT Constanţa! Vreţi să vă înscrieţi la concurs?

mart. 07, 2018 Maria Ionescu

In data de 19 martie 2018, Serviciul Public de Impozite şi Taxe Locale (SPIT) organizează un concurs pentru ocuparea prin recrutare a unor posturi de execuţie vacante, după cum urmează:

  1. serviciul Agentia Fiscala nr. 3
    – 1 post de inspector, clasa I, grad superior – ID post 278281;
    2. serviciul Tehnic Investitii
    – 1 post de referent, clasa III, grad asistent – ID post 278137

Dosarele de înscriere se depun până pe 07.03.2018!
Dosarele de înscriere se depun în perioada 16.02 – 07.03.2018, între orele 13°°- 14°°, la Serviciul Resurse Umane, bd. Tomis nr. 112. Probele suplimentare, testarea cunoştintelor de operare pe calculator: Word, Excel  – nivel bază şi testarea cunoştintelor de limbă straină – limba engleza – nivel bază, au loc în data de 19.03.2018, ora 10.00; Proba scrisă are loc în data de 19.03.2018, ora 13.00; Data şi ora susţinerii interviului se afişeaza odată cu rezultatele la proba scrisa.

În vederea înscrierii la concurs, candidaţii trebuie să aibă minim 6 luni vechime. Condiţii minime de vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiilor publice sunt: inspector, clasa I, grad superior: minim 9 ani; – referent, clasa III, grad asistent: minim 6 luni. Conditiile specifice pentru inspector, clasa I, grad superior: –  studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diploma de licenţă sau echivalentă. Pentru  referent, clasa III, grad asistent sunt necesare studii medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!