Conecteaza-te cu noi

Actual

Se majorează tariful de salubrizare pentru agenții economici

Published

on

Tariful de salubrizare datorat de agenții economici din Municipiul Constanța se majorează de la 1 martie 2018, cu 6 dolari pe tonă. Decizia a fost luată de Tracon SA, administratorul rampei ecologice de la Ovidiu, care a majorat tariful pentru depozitarea și neutralizarea deșeurilor, comunicând această modificare operatorului de salubrizare al municipiului Constanța, Polaris M Holding. Majorarea nu afectează consumatorii casnici sau persoanele fizice. În schimb, agenții economici vor fi facturați la valoarea de 20 de dolari/tonă de deșeuri depozitate și neutralizate, în loc de 14 dolari/tonă. Menționăm că societatea Polaris M Holding nu obține niciun beneficiu financiar de pe urma acestei majorări, fiind obligată de contractul existent să refactureze componenta de depozitare și neutralizare a deșeurilor la valoarea tarifului stabilit de Tracon SA.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Adrian Cârlescu este fondator și redactor-șef al publicației Ordinea.Ro. Activează în presa locală constănţeană din anul 1998. A fost reporter şi editor de ştiri la MTC TV, redactor-şef la Replica de Constanţa, redactor în departamentul de investigații la Ziua de Constanţa, co-fondator la Dezvăluiri.Ro, redactor de investigații la Constanța.ro. Este absolvent al Facultăţii de Filosofie a Universităţii din Bucureşti (1998), finalizată cu o teză de licenţă coordonată de profesorul Gabriel Liiceanu, şi a unui master de filosofia culturii (2000). Este autor al volumului „Columbia – spectacolul morţii. Regimul de detenţie în Colonia Cernavodă a Canalului Vechi”, Editura Ex Ponto, Constanța, 2014, și coautor coordonator al volumului ”O istorie a orașului Cernavodă”, Editura Star Tipp, Slobozia, 2015.

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions