Connect with us

Actual

Se modernizează stația de cale ferată Valu lui Traian. Vezi anunțul ministrului Grindeanu

Published

on

cale ferata valu lui traian

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a scris astăzi pe pagina de socializare că vor continua lucrările de modernizare a infrastructurii feroviare din Portul Constanța – stația de cale ferată Valu lui Traian. Contractul are o valoare estimată cuprinsă între 402,34 milioane de lei și 456,93 milioane de lei.

Iată postarea ministrului Grindeanu:

”A fost publicat în SEAP anunțul cu privire la licitația pentru proiectarea și execuția lucrărilor de modernizare a infrastructurii feroviare din Portul Constanța- Stația de Cale Ferată Valu Lui Traian (etapa I)!

Data limită pentru depunerea ofertelor este 8 mai 20203

Contractul are o valoare estimată cuprinsă între 402,34 milioane lei și 456,93 milioane lei (fără TVA).

Pentru proiectarea și execuția lucrărilor sunt alocate 26 de luni.

Modernizarea întregii infrastructuri feroviare din Portul Constanța are 3 etape, vizează o lungime totală de 257 km și are alocate 4,5 miliarde de lei (fără TVA), din fonduri europene (CEF).”

cale ferata valu lui traian

Foto: Sorin Grindeanu

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!