Connect with us

Actual

Se modifică două trasee RATC și se înființează stații noi

Maria Ionescu

Publicat

la data de

 

Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța vine în sprijinul călătorilor care locuiesc în cartierul Km 4-5, Km 5 și cartierul Poarta 6, prin modificarea traseelor liniilor 101C și 101M și înființarea de 4 stații noi începând cu data de 1 martie 2018, astfel:  – linia a 101C va circula pe următorul traseu: Cap linie 101C – Fabrica de pâine – C.E.T. – bd.Aurel Vlaicu – șos. Mangaliei (sens giratoriu LIDL) – șos. Mangaliei – bd. Ferdinand – Poarta 1  – Magazinul Tomis – Republica – Gara C.F.R. – Abator – șos. Mangaliei- str. Pandurului – str. Liliacului – Aurel Vlaicu – str. Industrială – Cap Linie 101C; – linia 101M va circula pe următorul traseu:  Cap linie 101M  – Gara C.F.R .- Abator – șos. Mangaliei – str. Pandurului – str. Liliacului – Aurel Vlaicu – VIVO (Maritimo) – bd. Aurel Vlaicu – Fabrica de pâine – CET – bd. Aurel Vlaicu – șos. Mangaliei (sens giratoriu LIDL) – șos. Mangaliei – Gara C.F.R. – Cap linie 101M. Prin modificarea traseelor, locuitorii din Poarta 6, vor putea folosi noile stații de  autobuz, astfel:  a) sens de mers către C.E.T.:  – la intersecția pe str. Pandurului cu str. Liliacului;  – str. Liliacului – vis a vis de Complex;  – str. Liliacului – Școala nr. 37; b) sens de mers către Gara C.F.R.:   – b.dul Aurel Vlaciu – vis a vis de Complexul Comercial Doraly.

 

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Un puști din Seimeni a furat scule electrice și electrocasnice de peste 13.000 de lei! A fost reținut

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În noaptea de 27/28 noiembrie, din locuința unui bărbat din satul Seimeni, județul Constanța au dispărut mai multe scule profesionale. Prejudiciul produs se cifrează la 3500 de lei.

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii infracțiuni de furt, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Seimeni au identificat un tânăr,  în vârstă de 20 de ani, din localitatea Seimeni, bănuit de comiterea faptei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii constănțeni au reținut în sarcina acestuia o altă infracțiune de furt calificat, faptă petrecută în noaptea de 11/12 noiembrie a.c., când tânărul ar fi sustras din locuința unui bărbat, din aceeași localitate, mai multe electrocasnice dar și scule electrice, bunuri în valoare de aproximativ 10.000 de lei.

La data de 11 decembrie a.c., tânărul în cauză a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, pe bază de ordonanță,  fiind introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța, iar la data de 12 decembrie a.c., va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propunere de arestare preventivă.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Poliția Locală Constanța, amenzi de peste 60.000 de lei doar în data de 11 decembrie. Vezi pentru ce

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

În data de 11 decembrie 2018, lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală Constanța au aplicat 247 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 61580 lei.

Au fost constatate: 66 încălcări ale legislației rutiere, în special pentru opriri/staționări efectuate neregulamentar pe arterele intens circulate din municipiul Constanța, 29 abateri pentru nerespectarea normelor privind menținerea curățeniei pe domeniul public al unității administrativ teritoriale, 7 abateri de la normele de conviețuire socială, ordine și liniște publică, 74 sancțiuni pentru lipsa titlului de călătorie valabil pe mijloacele de transport public în comun , 56 sancțiuni pentru ocuparea unui loc de parcare în parcările cu plata cu tarif orar fără achitarea tarifului de parcare sau după expirarea perioadei pentru care a fost efectuată plata, 7 contravenții constând în executarea unor lucrări de construcții fără autorizația de construire și au dispus măsuri complementare de sistare a lucrărilor nelegale, intrarea in legalitate prin obținerea autorizației de construire emisă de autoritatea publica locala, iar in cazul neîndeplinirii măsurilor dispuse de oamenii legii : aducerea terenului la starea inițială și desființarea lucrărilor realizate fără respectarea prevederilor Legii nr. 50/1991, actualizata.

Activități similare se vor desfășura zilnic, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare.

Pentru evitarea incidentelor nedorite și a oricăror situații de natură să tulbure ordinea de drept a constănțenilor, Direcția Generală Poliția Locală Constanța solicită cetățenilor să semnaleze faptele de natură antisocială la numerele de telefon 0241/484205 sau 0799/606142 (WhatsApp), iar dispecerul de serviciu va trimite un echipaj pentru verificarea celor sesizate. (comunicat de presă Poliția Locală Constanța)

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Arde acoperișul unei chilii de la mânăstirea din satul Cloșca

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța intervin, la această oră, pentru stingerea unui incendiu în satul Cloșca din comuna Horia din județul Constanța.

Potrivit primelor informații, este vorba despre acoperișul uneii chilii de la mânăstirea din sat.

La incendiu intervin 11 pompieri cu două autospeciale de stingere și una aparținând SMURD. Imobilul are aproximativ 150 de metri pătrați. Nu sunt victime.

Știre în curs de actualizare.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: