Conecteaza-te cu noi

Actual

Se oprește apa în Nãvodari, Lumina, zona Industrialã Midia și Corbu! Pe 2 martie!

Published

on

Pentru executarea unor lucrãri de reabilitare și de remediere a unor avarii la magistralele de alimentare cu apã cu diametrele de 1.000 mm și 600 mm, ce alimenteazã cu apã potabilã o parte din zona de Nord a judetului, SC RAJA SA este nevoitã sã înrerupã furnizarea apei potabile în data de 02 martie 2017, în intervalul orar 00,00 – 22,00. Vor fi afectați consumatorii din Nãvodari, Lumina, zona Industrialã Midia și Corbu. În cadrul lucrãrilor, efectuate in zona podului rutier de la Ovidiu, se vor înlocui douã tronsoane cu o lungime de aproximativ 4 metri din cele doua conducte magistrale și se monta și o nouã vanã pe firul de 1.000 mm. Având in vedere lungime rețelei, diametrul, dar și debitul de apã, timpul necesar pentru golirea și umplerea conductelor este de aproximativ 12 ore. Pentru limitarea perioadei în care apa potabilã va fi sistatã, pentru realizarea lucrãrilor de reparații, echipele de intervenție au fãcut toate lucrãrile necesare. S-au executat sãpãturile și s-au pregãtit materialele, inclusiv montajul la fața locului a segmentelor ce vor fi înlocuite, urmând ca în perioada în care se va opri pomparea pe aceste tronsoane sã se realizeze doar partea de legãturi cu sudurile aferente. Totodatã, la fața locului vor fi dislocate mai multe echipe de intervenție, dotate cu utilajele necesare. ”Ne cerem scuze fațã de abonați și îi asigurãm cã echipele noastre de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizãrii apei potabile în cel mai scurt timp. Totodatã, rugãm toți consumatorii afectați de aceastã oprire sã-și asigure rezerva minimã de apã pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizãrii apei.”, precizează Biroul de presă al RAJA SA.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions