Conecteaza-te cu noi

Actual

Mărțișoare handmade, la ”Primăvara artelor”! Aflați unde puteți găsi!

Published

on

„Primăvara artelor“, proiectul inițiat în 2008 de către Facultatea de Arte a Universității „Ovidius“ din Constanța, debutează, în acest an, pe 1 Martie! Maratonul de evenimente artistice se va desfășura într-un spațiu creat special pentru adolescenţi şi tineri, în aer liber, pe malul Lacului Tăbăcărie, în apropiere de Ţara Piticilor. Aici, ei vor regăsi coordonatele spaţiilor lor preferate, fie că vorbim de concerte de muzică de toate genurile, expoziţii, sporturi, extreme sau nu, cafenele, ateliere în care pot realiza obiecte de artă plastică sau pot crea în dimensiunea eco, produse unice, handmade. Acest spaţiu, atât de necesar, localizat în inima verde a oraşului, se intitulează „Grădina artelor“ şi va găzdui, până pe 15 martie, în fiecare zi, concerte, spectacole de teatru, expoziții, instalații urbane, happening-uri și workshop-uri, organizate de către studenți și masteranzi de la toate specializările Facultății de Arte, alături de profesori coordonatori. Cum anul trecut conceptul-cheie al evenimentului a fost „Artele coboară în stradă“ și ele au mereu nevoie de spații noi, neconvenționale, de această dată Artele ajung în Parcul Tăbăcărie. Constănțenii vor găsi în „Grădina artelor“ și mărțișoare și produse handmade lucrate cu pasiune, într-o diversitate de stiluri, special pentru această perioadă a anului, de către studenți și artiști. Toate acestea le veţi găsi în cadrul ediției 2017 a „Primăverii artelor“, care se deschide miercuri, 1 martie, de la ora 18.00, în Parcul Tăbăcărie. Un saxofon, un pian și o vioară vă așteaptă în „Grădina artelor“, pentru a petrece o seară de neuitat, la un ceai fierbinte, alături de studenții de la Arte. În plus, puteți admira picturile și instalațiile urbane ale studenților și profesorilor de la specializarea Artă plastică, care își vor muta atelierele aici, în aer liber, pe tot parcursul evenimentului. ”În acest an, cu ocazia Anului Omagial Ovidius, în care aniversăm 2.060 de ani de la nașterea poetului și comemorăm 2.000 de ani de la moartea sa, „Primăvara artelor“ va readuce în prim-plan amfiteatrul din Parcul Tăbăcărie, care va deveni scena mai multor spectacole de teatru, susţinute în fiecare weekend de către studenți-actori de la Facultatea de Arte a Universităţii „Ovidius“ din Constanţa. Vă așteptăm în „Grădina artelor“ pentru experiențe autentice într-un loc feeric, plin de energie și spirit artistic. Scena este deschisă tuturor elevilor, liceenilor și studenților talentați, care vor să performeze în fața publicului. Ne puteți scrie pe pagina noastră de Facebook, Gradina Artelor, și vom include momentele voastre în programul „Primăverii artelor“. Acest spaţiu vă aparţine, transformaţi-l în studioul vostru de creaţie!, precizează Biroul de presă al Universității Ovidius din Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions