Connect with us

Administratie

Ședință extraordinară a Consiliului local al municipiului Constanța! Vezi ce proiect se dezbate

Maria Ionescu

Publicat

la data de

În cursul zilei de azi, Biroul de presă al Primăriei municipiului Constanța a transmis următorul document oficial.

CONVOCATOR

în conformitate cu prevederile art. 39 alin. (2) din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, se convoacă Consiliul local al municipiului Constanţa  în şedinţă extraordinară, luni, 26  noiembrie 2018, ora 11:00, în sala “Remus Opreanu” a Consiliului Județean Constanța, cu următoarea ordine de zi:

Proiect de hotărâre privind aprobarea participării UAT Municipiul Constanța la Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante și eficiente din punct de vedere energetic, 2017-2019 – RABLA PLUS și asigurarea contribuției proprii necesare achiziționării autovehiculelor noi în cadrul programului. Inițiator: primar Decebal Făgădău

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Administratie

Marți este Ziua Constanței. Vezi ce program au pregătit oficialitățile.

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Marți, 21 mai, este ziua Constanței. Iată ce evenimente a pregătit Primăria municipiului Constanța pentru a sărbători această zi:

Ora 12:00 ~ TEDEUM oficiat de IPS Teodosie la Biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena;

Ora 17:00 ~ Parada Constanței ~ Sala Sporturilor, 2000 de participanți: sportivi, olimpici, militari, jandarmi călare, studenți, elevi, cadre didactice, artiști, înalte fețe bisericești, reprezentanți ai etniilor dobrogene și oficialități vor saluta cu respect orașul pe traseul Bd. Tomis-Piața Ovidiu;

Ora 18:00 ~ Salutul oficialităților pe scena amplasată în Piața Ovidiu;

Ora 18:30 ~ Piața Ovidiu ~ Spectacol tineri artiști constănțeni, ansambluri și comunități dobrogene;

Ora 20:00 ~ Piața Ovidiu ~ CIULEANDRA~ Adrian Stavian și Teatrul Semn vă invită la un spectacol-manifest, un show complet în care legende românești sunt aduse la viață cu forța de expresie a sunetului și a luminii, totul structurat pe muzică originală, special compusă pentru a redimensiona aceste valori;

Ora 21:00 ~ Piața Ovidiu ~ Concert extraordinar 3SUD EST;

Ora 22:00 ~ Piața Ovidiu ~ Foc de artificii.

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Administratie

Satul Nisipari, la ceas aniversar. Locuitorii sunt așteptați la petrecerea organizată de Primărie și Consiliul Local

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Consiliul Local și Primăria comunei Castelu organizează pe 18 mai de la ora 15.00, “Întâlnirea Fiii Satului Nisipari”, un eveniment la care sunt așteptați să participle sute de oameni din întreg județul.

O data pe an, la Nisipari, se adună în vatra satului fiii și fiicele localității, pentru a se revedea și pentru a petrece împreună momente de neuitat.

În acest an, evenimentul ajuns la ediția a XVI-a, se va desfășura în incinta terenului de sport. Aici, organizatorii așteaptă agenții comerciali din localitate, dar și pe cei din județ, cu toții urmând să petreacă și să stea la dispoziția tuturor celor prezenți.

Au răspuns invitației de a urca pe scena special amplasată în incinta terenului de sport din localitate Mihaela Gurău, Aurel Moldoveanu, trupa Kronos, Nadia Bologan, Alexandra Verhovetchi, Loredana Brumă, dar și mulți tineri talentați din localitate. De asemenea, satul Nisipari are, și în acest an, oaspeți de seamă din Republica Moldova. Astfel, îi vor încânta pe toți cei prezenți ansamblurile din Băcioi, respectiv Ansamblul Buciumul și Ansamblul Rapsodia Dimineții.

Conform organizatorilor, desfășurătorul evenimentului este următorul:

14.00 Ansamblurile din Nisipari și Castelu

15:00 Deschiderea evenimentului

15:15 Talente locale

15:30 Nadia Bologan

16:15 Alexandra Verhovetchi

17:00 Ansamblul invitat din Basarabia

18:00 surpriza din partea agenției

18:30 Mihaela Gurau

19:15 Aurel Moldoveanu

20:00 Trupa Kronos

21:00 Final

 

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Administratie

Tuzla. Investiții în reabilitarea stadionului din localitate. Primarul Reșit Taner: “Echipa va juca pe propriul stadion în curând”

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

După ce, în urmă cu mai puțin de o lună de zile, primarul comunei constănțene Tuzla, Reșit Taner, i-a informat pe părinți că vor fi demarate lucrările pentru construirea unei noi creșe în localitate, acum un alt proiect educațional este pe cale să fie finalizat.

“Educația, sportul, viitorul copiilor noștri, în general, sunt elemente esențiale pentru noi, pentru administrația comunei Tuzla. Tocmai de aceea, deciziile pe care le luăm în cadrul conducerii Primăriei comunei Tuzla au ca scop crearea de noi orizonturi pentru generațiile viitoare. Sportul, la fel ca și actul educațional și prioritățile mele încă de la începutul mandatului și așa vor rămâne”, a declarat primarul Reșit Taner pentru “Ordinea.ro”.

Ieri, primarul Reșit Taner a anunțat, pe pagina sa de Facebook, desfășurarea de lucrări ample în vederea repunerii stadionului în circuitul sportiv și educațional al localității. Astfel, cu bani de la bugetul local și desfășurate pe mai multe etape, lucrările sunt atent supravegheate de echipe de lucru din cadrul administrației locale, stadionul din Tuzla va fi redat sportivilor din localitate în cel mai scurt timp.

“După mai bine de 15 ani de meciuri jucate doar în deplasare, momentul reîntoarcerii echipei noastre de fotbal pe teren propriu se apropie cu pași repezi. Un fost teren viran prinde viață în timp ce se transformă în noul stadion din Tuzla. Suprafața de joc are un gazon de calitate, iar în momentul de față acesta se află în stadiul de întreținere, tundere şi irigare. Administrația locală dorește finalizarea cât mai rapidă a lucrărilor, astfel încât meciurile din sezonul 2019-2020 ale echipei noastre să se desfășoare pe noul stadion, acasă. Stadionul se află în spatele stației de alimentare Lukoil, de la intrarea în localitate dinspre Mangalia. Accesul se face prin aleea aflată între stația de alimentare și depozitul de lemne alăturat. Lucrările sunt încă în desfășurare, așadar vă vom ține la curent cu evoluția lor”, a scris primarul pe pagina sa de socializare.

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: