Actual Slide

Şedinţa extraordinară de la Şantierul Naval Mangalia, amânată

mart. 30, 2018 Maria Ionescu

În cursul zilei de azi, ar fi trebuit să se desfăşoare şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor la Şantierul Naval Mangalia. O întâlnire extraordinară a AGA extrem de importantă, dacă este să ne referim strict la ordinea de zi a şedinţei. Potrivit acesteia, urma să se modifice şi completeze actul constitutiv al societăţii Şantierul Naval 2 Mai, să se aprobe data de 25 aprilie ca dată de înregistrare şi să fie împuternicit directorul general Ioan Griguţă în vederea efectuării procedurilor şi formalităţilor  prevăzute de lege în scopul înregistrării hotărârilor la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Din păcate, cu toate că urma să se desfăşoare azi, cu începere de la ora 11.30, şedinţa a fost amânată pentru data de 2 aprilie din lipsă de cvorum.   Nu este absolut nimic ilegal în acest lucru, deoarece era prevăzut foarte clar în Convocatorul Adunării generale a Acţionarilor că dacă nu se ţine şedinţa în cursul zilei de azi, va fi amânată pentru data de 2 aprilie. Cu toate acestea, era extrem de important pentru miile de oameni afectaţi de oprirea lucrului la Şantierul Naval să nu mai fie nevoiţi să aştepte câteva zile.

Am încercat să luăm legătura cu Uleu Leonovici Otilia, persoana de contact pentru relaţia cu investitorii, al cărei număr de telefon este menţionat pe site-ul Şantierului Navala Mangalia, iar dânsa ne-a rugat să contactăm Ministerul Economiei pentru orice fel de detalii. Din păcate, pe site-un instituţiei singura referire la şantier este cea din data de 22 martie, când se anunţa finalizarea negocierilor cu Damen Shipyards Group.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!