Connect with us

Actual

Şedinţa extraordinară de la Şantierul Naval Mangalia, amânată

Maria Ionescu

Publicat

la data de

În cursul zilei de azi, ar fi trebuit să se desfăşoare şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor la Şantierul Naval Mangalia. O întâlnire extraordinară a AGA extrem de importantă, dacă este să ne referim strict la ordinea de zi a şedinţei. Potrivit acesteia, urma să se modifice şi completeze actul constitutiv al societăţii Şantierul Naval 2 Mai, să se aprobe data de 25 aprilie ca dată de înregistrare şi să fie împuternicit directorul general Ioan Griguţă în vederea efectuării procedurilor şi formalităţilor  prevăzute de lege în scopul înregistrării hotărârilor la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Din păcate, cu toate că urma să se desfăşoare azi, cu începere de la ora 11.30, şedinţa a fost amânată pentru data de 2 aprilie din lipsă de cvorum.   Nu este absolut nimic ilegal în acest lucru, deoarece era prevăzut foarte clar în Convocatorul Adunării generale a Acţionarilor că dacă nu se ţine şedinţa în cursul zilei de azi, va fi amânată pentru data de 2 aprilie. Cu toate acestea, era extrem de important pentru miile de oameni afectaţi de oprirea lucrului la Şantierul Naval să nu mai fie nevoiţi să aştepte câteva zile.

Am încercat să luăm legătura cu Uleu Leonovici Otilia, persoana de contact pentru relaţia cu investitorii, al cărei număr de telefon este menţionat pe site-ul Şantierului Navala Mangalia, iar dânsa ne-a rugat să contactăm Ministerul Economiei pentru orice fel de detalii. Din păcate, pe site-un instituţiei singura referire la şantier este cea din data de 22 martie, când se anunţa finalizarea negocierilor cu Damen Shipyards Group.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Femeie căzută de la etajul 3 al unui bloc de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În urmă cu puțină vreme, prin intermediul numărului unic de urgență 112 s-a anunțat căderea unei femei de la etajul 3 al unui apartament din Constanța.

Potrivit Serviciului de Ambulanță, drama a avut loc pe strada Ștefan cel Mare, nr. 100, la blocul M26.

La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale de specialitate.

Știre în curs de actualizare.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

În Lazu, un șofer băut s-a răsturnat cu mașina! A intrat în coliziune cu un alt autoturism

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei dimineți, în jurul orei 4.20, în localitatea Lazu a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea a două persoane.

Potrrivit IPJ Constanța, un bărbat, de 36 de ani, a condus autoturismul marca Dacia pe DN 39 în localitatea Lazu, dinspre Cumpăna către Agigea. La intersecția cu strada Gheorghe Maiorescu, a pierdut controlul autoturismului către dreapta, intrând în coliziune cu un indicator de circulație și răsturnându-se pe partea carosabilă.

În urma impactului, acesta a intrat în coliziune cu autoturismul marca Fiat, condus regulamentar de un bărbat de 54 de ani, pe banda a doua.

A rezultat vătămarea corporală uşoară a primului conducător auto, precum şi a pasagerei dreapta faţă din același auto, în vârstă de 19 ani.

Șoferul vinovat de producerea acestui eveniment rutier era băut.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Hoață la numai 10 ani! O copilă din județul Constanța a forțat ușa unei locuințe și a furat….

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unei infracțiuni de furt calificat, polițiștii din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au identificat o minoră, în vârstă de 10 ani, bănuită de comiterea faptei.

Astfel, la data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 22:45, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns, prin forțarea ușii de acces, într-o locuință, aparținând unui bărbat, din localitatea Pecineaga, județul Constanța, de unde au sustras mai multe bunuri.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că o minoră, în vârstă de 10 ani, din localitatea Pecineaga, a pătruns în locuința bărbatului, de unde a sustras 900 de lei, articole cosmetice și mai multe bijuterii.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 1.200 de lei, a fost recuperat în proporție de 75 %. Polițiștii constănțeni efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Foto: Arhivă

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: