Connect with us

Actual

Șeful OPC Constanța aruncă BOMBA despre NEVERSEA: ISU nu are avizată această “petrecere”

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Inspectorul șef al CJPC Constanta, Horia Constantinescu, a informat aseară că una dintre locațiile închise, în urma cu două zile, pe plaja Modern… funcționează! Este vorba despre Ana Modern! Mai mult, se pare ca reprezentanții Neversea ar fi împiedicat accesul OPC în incinta desfășurării evenimentului muzical! Totodată, unul dintre jandarmi ar fi manifestat un comportament neadecvat față de inspectorul Constantinescu. I-a propus să îi ofere o brățară de acces la festival, ca și cum omul venise la vreunul dintre concertele organizate pe plajă, nu în interes de serviciu și pentru protecția celor care consumă alimente din zonă, în aceste zile.

„Locațiile închise de noi funcționează! Ce soluție au găsit organizatorii?! Să nu ne permită accesul! Mai mult, un domn din conducerea jandarmeriei, îmi propune o brățară!”, a transmis șeful OPC aseară, același care a avertizat că unitățile comerciale de pe plaja Modern sunt adevărate pericole publice!

Cu câteva minute în urmă, inspectorul șef al OPC a prezentat filmul evenimentelor de aseară, respective intenția de a efectua controlul la cele două locații pentru a nu exista niciun pericol pentru cei prezenți la festival.

Iată filmul evenimentelor, expus tuturor celor interesați de către inspectotul șef al OPC Constanța, Horia Constantinescu:

  1. Din cauza controlului efectuat in zilele trecute si a masurilor luate, adica OPRIREA TEMPORARA PANA LA REMEDIEREA DEFICIENTELOR, pentru doua dintre terasele aflate in incinta Neversea, am vrut sa trec aseara, la deschidere, sa verific situatia acestora.
  2. Pentru a evita ideea ca trec “la o bere” cum au crezut probabil “baietii”, fac precizarea ca am fost in posesia a 40 de abonamente, pe care le-am oferit colegilor din tara, aflati la comandament si a 4 invitatii lasate acum o luna de avocatul organizatorilor.
  3. Odata ajuns la intrarea efectiva (acolo unde se verifica posesia bratarii) am fost intampinat de un tanar angajat al ZIP, care mi-a recomandat sa ma joc cu legitimatia mai incolo, pentru ca fara bratara nu pot intra.
  4. Trecand peste impertinenta afirmatiei, am cerut sa fie chemat un sef de obiectiv, care a refuzat si el sa-mi permita accesul, cu toate ca cerusem sa fiu insotit, arat la intrare, cat si in scurta trecere prin incinta, unde doream sa fotografiez cele doua locatii!
  5. Am sunat la domnul Vizitiu, pentru a solicita sprijinul politiei, dar am aflat ca acolo este un eveniment privat, in grija jandarmeriei. Dupa ce mi s-a sugerat sa primesc totusi o bratara, pe care am refuzat-o, am primit suportul a doi jandarmi. Chiar si in prezenta dansilor, agentii au refuzat sa-mi permita accesul, tratand inclusiv prezenta acestora cu obraznicie și au un protocol cu ANPC prin care sunt obligati sa ne acorde suportul!

Viceprimarul Babu, complice la dezastrul alimentar de pe plajă sau doar lipsit de interes pentru viețile oamenilor?

În ultima conferință de presă, șeful OPC a adus la cunoștința opiniei publice că viceprimarul Constanței, Dumitru Babu ar fi fost deranjat de controalele Ptrotecției Consumatorilor de pe plaja Modern, locul desfășurării Neversea și i-ar fi adresat următoarea întrebare: “VREI SĂ NE STRICI FESTIVALUL?”

Astăzi, Horia Constantinescu întreabă… retoric:

“Acesta este un eveniment in folisul comunitatii, sau si comunitatea primeste cateva firimituri?! Locatiile inchise de noi NU AU AUTORIZATIE DE FUNCTIONARE EMISA DE PRIMARIE, deci nu functioneaza legal, iar Babu se ia de OPC ca facem controale! ISU nu are avizata aceasta “petrecere”, dar lasa doua unitati sa lucreze cu butelii intr-o constructie de lemn (fara autorizatie de construire)! Iar restul deficientelor festivalului intr-un episod viitor! Aseara doar am verificat aplicarea acestora. Vom aplica noi măsuri!

 

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

A fost cutremur în Marea Neagră

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

In cursul acestei seri, la ora 20:37, a avut loc un cutremur în Marea Neagră, la adâncimea de 3 km.

Mișcarea tectonică a avut intensitatea de 2,2 grade pe scara Richter și s-a produs în apropierea urmatoarelor orașe: Năvodari (46km), Constanța (47km), Ovidiu (52km), Techirghiol (56km), Babadag (62km).

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Avarie RAJA în orașul Cernavodă

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unei avarii survenită  la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, din zona Dobroport, din orașul Cernavodă, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 18 octombrie 2018, în intervalul orar 14,30 – 16,30.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din cartierul Columbia.

“Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, transmite conducerea Regiei de apă prin intermediul unui comunicat remis redacției.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Constanța: Iată cum își petrec serile unii tineri

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul serii trecute, la dispeceratul Direcției Poliției Locale Constanța s-a primit un apel prin care se făcea referire la faptul că, pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, în zona unui magazin comercial, un grup de aproximativ 15 persoane consumau băuturi alcoolice, tulburau ordinea și liniștea publică prin țipete, larmă, schimb de replici, prin folosirea de expresii vulgare și a unui limbaj licențios.

La fața locului au fost direcționate 3 echipaje de poliție locală, care au efectuat verificări și au constatat că aspectele semnalate de petent se confirmă.

Polițiștii locali au procedat la legitimarea persoanelor depistate la fața locului și au efectuat un control corporal sumar. Asupra a doi bărbați au fost găsite două piese din metal tip box, concepute să acopere articulațiile degetelor când acestea sunt strânse sub formă de pumn, iar asupra altui bărbat s-a găsit un baston telescopic metalic, de aproximativ 80 cm.

”Menționăm că la fața locului a fost găsit abandonat un cuțit metalic, tip fluture, având dimensiunea totală de 22 cm în pozitia deschis, al cărui posesor a fost identificat ulterior.”, a precizat Biroul de presă al Poliției Locale. 

În acest caz au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2750 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 R pentru sancționarea faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, iar în conformitate cu prevederile art.5, alin.3 din O.G nr.2/2001 privind regimul juridic al contravențiilor s-a dispus măsura complementară de confiscare a bunurilor menționate anterior.

Ca urmare a intervenției efectuate de către polițiștii locali manifestarea publică nelegală a încetat, iar zona a fost eliberată.

”Pentru prevenirea săvârșirii unor astfel de fapte antisociale solicităm în continuare cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri să ne acorde sprijinul pentru identificarea lor sesizând Dispeceratul Poliției Locale Constanța 0241484205, iar echipajele noastre vor interveni în regim de urgentă.
Pentru utilizatorii aplicației whatsapp numărul de contact este 0799606142 cu rugămintea de a transmite fotografii cu ceea ce constată, locul și alte date care să ne permită identificarea rapidă și tragerea la răspundere a acestora.
Activități similare se vor derula în mod sistematic pentru asigurarea unui climat public civilizat.”, a completat Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: