Conecteaza-te cu noi

Actual

Șeful OPC Constanța, ținut la ușă de Făgădău

Published

on

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a primit invitația de a participa la o discuție cu șeful OPC Constanța, Horia Constantinescu, tema fiind starea precară a locurilor de joacă din Constanța. Edilul nu a onorat această invitație, iar șeful OPC a mers la sediul Primăriei Constanța pentru a-i aduce la cunoștință aspectele constatate în urma verficărilor efectuate la locurile de joacă din municipiu. Potrivit lui Constantinescu, la sediul administrației locale a fost întâmpinat de către viceprimarul Costin Răsăuțeanu.

“În incinta Primăriei Constanța am fost întâmpinat de domnul viceprimar Răsăuțeanu, care mă roagă să fac o cerere și pe care o va valida ulterior?! Este strigător la cer ceea ce se întâmplă! Aici GUVERNUL ROMÂNIEI nu are autoritate!!!! Pot muri copii, pot să se accidenteze, pot suferi din cauza lipsei unor condiții civilizate de joacă, Primăria se opune soluționării!”, a fost mesajul inițial transmis de inspectorul de la Protecția Consumatorilor Constanța. Toate acestea, după ce, ieri, la București, o fetiță a fost internată la un spital din capitală, urmare a unui accident într-un spațiu de joacă.

După episodul de la ușa administrației publice locale, revoltat de situație și de pericolul pe care îl reprezintă pentru cei mici spațiile de joacă din municipiul Constanța, în calitate de tată, Horia Constantinescu a postat pe contul personal de Facebook următorul mesaj:

“Domnilor administratori ai domeniului public Constanta, deci ai serviciului public, respectiv locuri de joaca pentru COPIII cetatenilor Constantei, in locul acestui ping – pong institutional, nu puteti gasi o solutie rapida, chiar fara interventia unei structuri de control, care sa protejeze pe cei mici?! Ca tata ma gandesc, cu ingrijorare, sa nu traim un incident ca cel din Bucuresti, unde o fetita a fost nevoita sa ajunga la spitalul de urgente! Mai intelept ar fi sa gandim asa!”

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions