Conecteaza-te cu noi

Politica

Șeful PNL Constanța: “ALDE este partid balama al PSD, ar putea să spună stop, dar Tăriceanu nu are curaj”

Published

on

Fără îndoială, cel mai discutat subiect zilele acestea se referă la condamnarea președintelui Partidului Social Democrat la închisoare cu executare. Liviu Dragnea a fost, joi, condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare într-un dosar în care este acuzat de angajări fictive la Teleorman. Cei mai mulți îi cer demisia liderului social democraților, iar din partea colegilor săi din partid, dar și din partea miniștrilor cabinetului Dăncilă primește susținere necondiționată.

Întrebat, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă a spus că Dragnea are nevoie de o ședință a Comitetului Executiv Național pentru demisie, iar ALDE ar putea să spună STOP acestei colabărări, însă, spune președintele PNL Constanța, Tăriceanu “nu are un asemenea act de curaj”. Totodată, Huțucă susține că atitudinea celor care guvernează România este una de dispreț, de “dispreț pentru orice se întâmplă în țară.”

“Domnul Dragnea are nevoie de un CEx pentru o demisie, așa a ajuns PSD în anul 2018. Este o atitudine de dispreț, de dispreț pentru orice se întâmplă în țara asta. Cât despre colegii de guvernare, ALDE este partidul balama al PSD. Ar avea o nouă șansă acum pentru a propria identitate, să spună STOP, dar nu mă aștept din partea lui Tăriceanu la un asemenea act de curaj”, a declarat președintele PNL Constanța.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions