Politica Slide

Șeful PNL Constanța: “ALDE este partid balama al PSD, ar putea să spună stop, dar Tăriceanu nu are curaj”

iun. 22, 2018 Mihaela Tîrpan

Fără îndoială, cel mai discutat subiect zilele acestea se referă la condamnarea președintelui Partidului Social Democrat la închisoare cu executare. Liviu Dragnea a fost, joi, condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare într-un dosar în care este acuzat de angajări fictive la Teleorman. Cei mai mulți îi cer demisia liderului social democraților, iar din partea colegilor săi din partid, dar și din partea miniștrilor cabinetului Dăncilă primește susținere necondiționată.

Întrebat, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă a spus că Dragnea are nevoie de o ședință a Comitetului Executiv Național pentru demisie, iar ALDE ar putea să spună STOP acestei colabărări, însă, spune președintele PNL Constanța, Tăriceanu “nu are un asemenea act de curaj”. Totodată, Huțucă susține că atitudinea celor care guvernează România este una de dispreț, de “dispreț pentru orice se întâmplă în țară.”

“Domnul Dragnea are nevoie de un CEx pentru o demisie, așa a ajuns PSD în anul 2018. Este o atitudine de dispreț, de dispreț pentru orice se întâmplă în țara asta. Cât despre colegii de guvernare, ALDE este partidul balama al PSD. Ar avea o nouă șansă acum pentru a propria identitate, să spună STOP, dar nu mă aștept din partea lui Tăriceanu la un asemenea act de curaj”, a declarat președintele PNL Constanța.

Comments

comments