Conecteaza-te cu noi

Politica

Senatorul Felix Stroe (PSD) vrea VOT OBLIGATORIU și propune AMENDĂ de 300 de euro pentru cine nu vine la urne

Published

on

Parlamentarii PSD de Constanța au inaugurat vineri sediul destinat activității legislative din acest mandat, din municipiul Constanța.

Au fost prezenți deputații Marius Horia Țuțuianu, Cristina Dumitrache și Lucian Lungoci, președintele PSD Constanța, senatorul Felix Stroe. Acesta din urmă a declarat public faptul că cetățenii au fost manipulați la alegerile de anul trecut iar schimbarea pe care aceștia o așteptau nu se produce. De la această declarație, senatorul Stroe a precizat ca susține votul obligatoriu și… amendă de 300 de euro!

Iată declarația:

“Vom propune amendă pentru cei care nu vor să se ducă la vot! Dacă cineva este apt și nu are vreo boală, TREBUIE să meargă la vot! Dacă nu merge la vot, 300 de euro amendă. Nu sunt lucruri minore, sunt lucruri foarte importante prin care trebuie să determinăm cetățenii să revină, să își recapete interesul pentru conducerea comunităților lor. Noi suntem consevcenți principiilor social democrate, considerăm că valorile de stânga sunt cele mai apropiate de cetățeni și și vom lupta în continuare pentru acestea”

 

Advertisement

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions