Conecteaza-te cu noi

Politica

Senatorul Negoi: „De ce se vrea Partidul Unic (Comunist), PSD – PNL, etern la putere?“

Published

on

remus negoi

Senatorul de Constanța al USR, Remus Negoi, explică de ce se vrea Partidul Unic (Comunist), PSD – PNL, etern la putere?

Iată motivele în viziunea parlamentarului constănțean.

„Premiul pentru „Cea mai scumpă șosea de centură” merge la… Gheorghe Flutur, baronul PNL Suceava! 54.000 euro metrul de șosea. 540 de milioane de euro vor costa cei 10 km de șosea de centură de la Gura Humorului. Adică 54 milioane / km. Din banii noștri, ai tuturor. Ca să aveți o comparație, cel mai scump km de autostradă (atenție, nu șosea de centură!) este pe segmentul Sibiu-Pitești, 30 milioane euro / km. Dar acolo totuși se străpung munții! Îi cerem ministrului Grindeanu să-și aducă colegul de la Suceava cu picioarele pe pământ.“, spune Negoi.

Politicianul afirmă că nici administrația liberală de la Constanța nu face excepție de la lucrări exorbitant de scumpe. Administrația condusă de Chițac a majorat substanțial de mult de la bugetul local proiectele cu finanțare europeană. Unul dintre cele mai bune exemple este proiectul de construire a viitorului bulevard Madrid (denumire intens contestată de cetățeni, care spun că numele nu are nicio legătură cu orașul Constanța), a cărui buget a fost majorat recent de autoritatea locală de la 62 de milioane de lei la peste 117 milioane de lei. Suma per kilometru este de peste 9 milioane de euro, aproape dublu față de costul per kilometru de autostradă.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions