Conecteaza-te cu noi

Politica

Senatorul Negoi: „Guvern de 50 de bani… L-au întrecut şi pe Ceaușescu la promisiuni și măsuri ridicole“

Published

on

Măsura Guvernului de a compensa cu 50 de bani/litru de carburant timp de trei luni este dur criticată de opoziție. Senatorul de Constanța al USR, Remus Negoi spune că avem un „Guvern de 50 de bani“ și că cei de la Putere l-au întrecut şi pe Ceaușescu la promisiuni și măsuri ridicole.

„Guvern de 50 de bani! 50 de bani / litrul de combustibil pe 3 luni. Asta e măsura “genială” prin care guvernul compensează pierderile uriaşe ale românilor. Râd şi curcile. Ăştia l-au întrecut şi pe Ceauşescu la promisiuni şi măsuri ridicole. Atât poate Guvernul Ciucă. Guvernul PSD – PNL – UDMR „cel stabil și performant“ al președintelui Iohannis are soluții doar pentru menținerea sinecurilor de partid și majorarea posturilor și veniturilor acestora. USR le-a propus încă de mai bine de 6 luni reducerea TVA-ului la carburanți de la 19% la 5%. Dar coaliția sărăciei nu vrea.“, a scris Negoi pe Facebook.

Amintim că, oficial, premierul Ciucă a spus că prețul carburantului va scădea cu 50 de bani. Compensarea va fi aplicată direct la pompă timp de trei luni.

„Pentru ca cetățenii români să plătească mai puțin am identificat o soluție de compensare de 50 de bani, care se va aplica direct la pompă. Am luat decizia să aplicăm această măsură. Se mai aplică în Spania și Franța. Mecanismul o să fie aplicat pentru 3 luni. O să fie evidențiati pe fiecare bon fiscal. Valoarea pachetului de compensare o să fie de 2 miliarde de lei, jumătate de la bugetul de stat”, a spus Ciucă.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions