Conecteaza-te cu noi

Politica

Senatorul obscen Liviu Brăiloiu sare la gâtul lui Klaus Iohannis

Published

on

După ce premierul Viorica Dăncilă i-a cerut, în urmă cu o săptămână, președintelui Klaus Iohannis o motivare scrisă a refuzului de numire a celor trei miniștrii nominalizați de PSD, șeful statului i-a transmis astăzi refuzul în scris pentru portofoliile de la Justiție, Fonduri Europene și Ministerul românilor de pretutindeni. Realitatea.net scrie că, în toate cele trei cazuri, numirile lui Eugen Nicolicea în funcția de ministru al justiției, Tit-Liviu Brăiloiu în funcția de ministru pentru românii de pretutindeni și Oanei-Consuela Florea în funcția de ministru al fondurilor europene, Iohannis a apreciat că: „persoana propusă nu deține experiența necesară gestionării domeniului complex vizat“.

Senatorul obscen reacționează!

Enervat că șeful statului a refuzat propunerea de numire a sa în funcția de ministru, pentru că nu are experiență, senatorul de Constanța al PSD Tit-Liviu Brăiloiu, l-a atacat dur pe șeful statului într-o intervenție la Antena 3.

„Acum chiar sunt derutat. O dată dl. președinte a spus că nu avem ținută, acum spune că nu avem experiență. (…) L-aș întreba de ce este supărat de lipsa noastră de experiență? Poate ne îndrumă dumnealui către alte școli unde a căutat dumnealui experiență. Într-adevăr, nu am experiență nici ciordit case la Sibiu, nici de făcut evaziune fiscală, nici de meditații la fizică și uitați-vă că cu această experiență se poate ajunge și președintele României”, a spus Brăiloiu la Antena 3, citat de stiripesurse.ro.

Advertisement

Iată cine dorea să fie ministru!

Considerat ca fiind unul dintre cei mai controversați parlamentari constănțeni, senatorul Tit-Liviu Brăiloiu e cel care propunea ca statul să cenzureze rețeaua Facebook, e cel care lăuda gazarea manifestanților și același tip care apărea în poze pasionale alături de Sabrina Nedelcu, domnișoara consilier județean de la PSD care le striga cu năduf manifestanților: ”la muncă, putorilor”. De asemenea, Brăiloiu a devenit celebru la nivel național, arătând semne obscene în Parlamentul țării, iar o colegă a acestuia a declarat presei că Brăiloiu, de față cu martori, a folosit față de ea un limbaj porno. În noiembrie 2017, Tit-Liviu Brailoiu i-a calificat drept „ciobani“ pe ziariștii care doreau sa ia declaratii de la ministrul Apărării de atunci, Mihai Fifor, notează hotnews.ro. Aceeași sursă a precizat că, în decembrie 2017, senatorul PSD a fost acuzat că i-a spus Florinei Presadă, de la USR: „Prințeso, Sugi P…a!”.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions