Connect with us

Politica

Senatorul Remus Negoi: „Din păcate, în România munca învățătorilor și a cadrelor didactice în general nu este apreciată și recompensată corespunzător“

Published

on

remus negoi

Senatorul de Constanța al USR, Remus Negoi, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Învățătorului, care se sărbătorește în fiecare an în 5 iunie. Negoi spune că, din păcate, în România munca învățătorilor și a cadrelor didactice în general nu este apreciată și recompensată corespunzător.

„Învățătorul este cel alături de care copiii își încep lecția vieții, iar contribuția învățătorului la dezvoltarea personalității fiecărui copil este crucială. A fi învățător este mai mult decât o meserie, este o vocație care necesită implicare și pasiune. Școala este locul unde copiii își formează deprinderi şi valori și se pregătesc pentru parcursul profesional.

Din păcate, în România munca învățătorilor și a cadrelor didactice în general nu este apreciată și recompensată corespunzător. Bătaia de joc a guvernului la adresa cadrelor didactice continuă. Specialii din România primesc pensii nesimțite în timp  ce cadrele didactice au salarii sub limita decenței. Astăzi, de Ziua Învățătorului, să recunoaștem și să apreciem munca acestor oameni responsabili de educația copiilor noștri! Cerem guvernului să taie pensiile speciale și să crească salariile cadrelor didactice!“, a spus Negoi.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement