Connect with us

Actual

Și la RATC sunt probleme cu angajații

Publicat

la

În urma acțiunilor desfășurate de Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanța, Regia Autonomă de Transport în Comun anunță că, la nivelul instituției s-a constituita comisia de disciplină pentru a analiza cazul șoferului surprins în timp ce sustrăgea motorină din autobuzul R.A.T.C. Conducerea Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța condamnă ferm orice act de acest gen și va aviza chiar si cele mai severe decizii ale comisiei. De la începutul anului au fost aplicate sancțiuni disciplinare cu reducerea salariului tarifar sau desfacerea contractului de munca pentru următoarele abateri: – depășire combustibil – 5 conducători auto, – persoane străine în cabina – 7 conducători  auto, – lipsa nemotivata de la serviciu – 1 mecanic și 1 conducător auto, – încasare bani de la călători fără a elibera bilete de călătorie , – atitudine ireverențioasa fata de călători – 3 conducători auto, – lipsa sigiliu rezervor – 4 conducători auto, – consum de alcool în incinta R.A.T.C. – 2 persoane (mecanici). Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța desfășoară permanent acțiuni de prevenire prin verificare lunară și decadală, privind consumul de combustibil pe fiecare autovehicul.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Accident MORTAL între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu

Publicat

la data de

Scris de

În această seară, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN2A, km 191, între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu. Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 50 de ani, și un pieton. În urma accidentului rutier a rezultat decesul pietonului, un bărbat în vârstă de 54 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Accident în Medgidia. Un șofer a intrat cu mașina în stâlp

Publicat

la data de

Scris de

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanța anunță că, în urmă cu câteva momente, s-a produs un accident rutier în Medgidia. Un șofer a intrat cu autoturismul în stâlp, pe strada Libertății. Șoferul este conștient și nu a avut nevoie de descarcerare. Vom reveni cu amănunte!

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Accident cu 5 victime între stațiunile Saturn și Neptun

Publicat

la data de

Scris de

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanța anunță că, în urmă cu câteva momente, s-a produs un accident rutier între 2 autoturisme pe drumul ce leagă stațiunile Saturn și Neptun. În urma coliziunii, au fost cinci victime conștiente, care din fericire nu au fost încarcerate.

Cele 5 victime au fost transportate Spitalul din Mangalia. La fața locului au fost trimise două ambulanțe SURD și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Constanța.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: