Connect with us

Actual

De pe 30 iunie, două noi trasee estivale spre Mamaia

Publicat

la

Începând cu data de  30 iunie 2017, R.A.T.C. Constanta inaugurează doua noi trasee estivale spre statiunea Mamaia, deservite cu autobuze double decker (etajate), astfel : – Pe traseul 1 – denumit 40 Mamaia se va circula cu 2 autobuze double decker (etajate), cu plecare din 45′ în 45′ de la Gara – Bd. Ferdinand – str. Mircea cel Bătrân – Bd. Mamaia – Mamaia, pana la hotel Caraiman (Tabara Turist) și retur. – Pe traseul 2 – denumit  100 Mamaia se va circula cu 4 autobuze double decker (etajate)  cu plecare din 22′ în 22′ de la Gara – Bd. Lapusneanu – stațiunea Mamaia până la hotel Caraiman și retur.  Astfel, în Mamaia, pe porțiunea Aqua Magic – hotel Caraiman – Aqua Magic,  timpul de succesiune al autobuzelor va fi de 11’ – 22’. Autobuzele vor opri în toate staţiile R.A.T.C. Constanta de pe traseele stabilite și vor avea tarif unic 1,5 lei/semicursa (exemplu: Gara – Hotel Caraiman sau Hotel Caraiman – Gara). Programul de transport pentru aceste doua linii va fi de Luni până Duminica între orele 0730 – 2100. Dupa ora 2130 până la ora 2400 în staţiunea Mamaia vor funcţiona 2 autobuze etajate intre Hotel Caraiman ( Tabără Turist) şi Pescărie. Pe placile de traseu ale autobuzelor va fi scris: ”Mamaia Caraiman – Pescarie”. Autobuzele vor circula la   interval de 20 de minute,  vor opri în toate staţiile RATC Constanţa din Staţiune, iar tariful va fi tot 1,5 lei pe călătorie, În toate autobuzele de pe liniile estivale 40 Mamaia, 100 Mamaia şi Mamaia Caraiman – Pescărie ­ se găsesc bilete de vânzare la conducatorii auto. Abonamentele și celelalte gratuitati NU sunt valabile pe aceste trasee estivale.

 

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Accident MORTAL între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu

Publicat

la data de

Scris de

În această seară, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN2A, km 191, între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu. Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 50 de ani, și un pieton. În urma accidentului rutier a rezultat decesul pietonului, un bărbat în vârstă de 54 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Accident în Medgidia. Un șofer a intrat cu mașina în stâlp

Publicat

la data de

Scris de

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanța anunță că, în urmă cu câteva momente, s-a produs un accident rutier în Medgidia. Un șofer a intrat cu autoturismul în stâlp, pe strada Libertății. Șoferul este conștient și nu a avut nevoie de descarcerare. Vom reveni cu amănunte!

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Accident cu 5 victime între stațiunile Saturn și Neptun

Publicat

la data de

Scris de

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanța anunță că, în urmă cu câteva momente, s-a produs un accident rutier între 2 autoturisme pe drumul ce leagă stațiunile Saturn și Neptun. În urma coliziunii, au fost cinci victime conștiente, care din fericire nu au fost încarcerate.

Cele 5 victime au fost transportate Spitalul din Mangalia. La fața locului au fost trimise două ambulanțe SURD și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Constanța.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: