Connect with us

Actual

SNN, contract de peste 500.000 de lei cu Centrul Meteorologic Regional Dobrogea

Publicat

la

Societatea Nationala Nuclearelectrica S.A. (“SNN”) informeaza actionarii si investitorii asupra incheierii in data de 29.12.2017 a unor acte juridice, cu valoare cumulata mai mare de 50.000 de euro, cu Administratia Nationala de Metereologie prin Centrul Metereologic Regional Dobrogea si respectiv cu Regia Autonoma Tehnologii pentru Energia Nucleara – Institutul de Cercetari Nucleare Pitesti (« RATEN ICN »), persoana implicata cu statul roman, actionar majoritar al SNN.

Detalii privind contractele incheiate de SNN, in calitate de beneficiar, continand informatii cu privire la obiectul contractului, valoarea totala, creante reciproce, garantii constituite, termene si modalitati de plata, sunt prezentate in Anexa 1.

În respectivul document, Cosmin Ghiță, directorul Nuclearelectrica SA precizează că SNN a încheiat cu Administrația Națională de Meteorologie prin Centrul Meteorologic Regional Dobrogea, în data de 29 decembrie 2017 contractul nr. 1381 care are ca obiect “Servicii de Prognoza/Diagnoza/ Avertizare meteorologica pentru zona CNE Cernavoda/Dobrogea si de supraveghere statii fixe de prelevare probe de aer (CAS)”, în valoare de 501.376 lei.

De asemenea, cel de-al doilea contract încheiat de conducerea companiei nucleare are nr. 1315, a fost încheiat cu Regia Autonomă Tehnologii pentru Energia Nucleară (RATEN) – Institutul de Cercetări Nucleare Pitești (ICN)  și are ca obiect de activitate “Servicii de efectuare a masuratorilor continutului de C-14 si SR-90 din efluentii lichizi de la CNE Cernavoda”, în valoare de 432.864 lei. 

Detalii, aici:

SNN 20180105165100 Raport Curent Meteo Si RATEN

Comments

comments

Actual

Scandal în zona ICIL din Constanța. Un bărbat a fost înjunghiat

Publicat

la data de

Scris de

Astăzi, în jurul orei 16.30, polițiști din cadrul Secției 3 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe bulevardul I.C. Brătianu – zona Icil, din municipiul Constanța, o persoană a fost înjunghiată cu un obiect tăietor-înțepător. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificată victima – un bărbat, de 27 de ani, din județul Arad.

Din primele cercetări s-a stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, persoana în cauză ar fi fost agresată fizic cu un cuțit de către un bărbat, care ulterior a fugit într-o direcție necunoscută.

În urma investigațiilor, în scurt timp, polițiști din cadrul Secției 3 l-au identificat, în zona Casei de Cultură din municipiul Constanța, pe cel în cauză, de 22 de ani, din județul Arad. Asupra sa a fost descoperit cuțitul pe care l-ar fi folosit la săvârșirea infracțiunii. Bărbatul a fost condus la sediu pentru audieri.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, urmând a fi examinat și din punct de vedere medico-legal.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, urmând ca la finalizarea anchetei să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Mâine se reia traficul rutier pe podul de la Poarta 5 a Portului Constanța

Publicat

la data de

Scris de

Mâine, 7 iunie, se va relua traficul pe podul de la Poarta 5 din Portul Constanța. Circulația auto se va redeschide la ora 13.00 pe Pasajul Superior de la Poarta 5 pentru autovehiculele care tranzitează această zonă.

Este interzisă stationarea autovehiculelor pe pasaj.

Podul de la Poarta 5 a fost închis în ultima perioadă (din data de 28 martie) pentru reparații capitale și modernizarea rețelei de iluminat.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Constanța: Percheziții la persoane bănuite de contrabandă cu țigări

Publicat

la data de

Scris de

 Astăzi, 6 iulie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au pus în aplicare 14 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de contrabandă asimilată.

Au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, aproximativ 1.900 de pachete cu țigarete.

Prejudiciul estimat este de aproximativ 23.000 de lei.

La finalizarea perchezițiilor, au fost identificate și conduse la sediu 6 persoane, iar în urma audierilor s-a dispus continuarea urmării penale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, față de un bărbat, de 62 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă asimilată.

La activități au participat și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciului de Ordine Publică, Poliției municipiului Constanța și luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale.

 

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: