Connect with us

Actual

Șofer de camion, prins la volan cu o concentrație alcoolică de 1,91 mg/l alcool pur în aerul expirat

Published

on

În cursul serii trecute, un șofer de camion a adormit la volan din cauza faptului că era rupt de beat. Numai printr-o minune nu a provocat un eveniment rutier. Polițiștii care l-au oprit, i-au pus aparatul etilotest și când au văzut ce valoare indica acesta au rămas uluiți.

Iată postarea făcută pe facebook de reprezentanții Poliției Române:

”Așa ceva!

Pe cât de halucinant, pe atât de adevărat, aceasta fiind o valoare cât se poate de reală! Protagonistul, un șofer de camion, a fost găsit… nici noi nu știm cum să vă explicăm… A adormit, conducând camionul!

Advertisement

Ne bucurăm că astfel i s-a încheiat traseul, trezit de colegii noștri din Dolj.

Învățătura o trageți voi!

Reamintim: Ai consumat alcool? Stai acasă, NU alimenta drumurile țării cu accidente!”

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement