Conecteaza-te cu noi

Societate

Șoferi fără permis de conducere sau cu permisul suspendat, depistați în vămile de la Negru Vodă și Isaccea

Published

on

vama

Trei persoane au fost depistate de polițiștii de frontieră la intrarea în țară conducând autoturisme fără a deține permis de conducere sau cu dreptul de a conduce suspendat. Acestea au fost identificate în Punctele de Trecere a Frontierei Isaccea și Negru Vodă.

În data de 9 mai, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere Frontierei Isaccea au oprit pentru control, pe sensul de intrare în țară, un autoturism condus de către o persoană în vârstă de 48 de ani, care a prezentat o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere a cărei perioadă de valabilitate era expirată.

În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Tulcea, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană cu permisul de conducere suspendat.

În aceeași zi de 9 mai, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere Frontierei Negru Vodă au oprit pentru control, pe sensul de intrare în țară, un autoturism condus de către o persoană în vârstă de 32 de ani, care a prezentat polițiștilor de frontieră un permis de conducere ”fantezist”, mai exact permis de conducere nerecunoscut de nici un stat.

Advertisement

În urma verificărilor efectuate aceștia au constatat faptul că persoana în cauză nu deține permis de conducere pentru nici o categorie.

În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Mangalia, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără a deține permis de conducere.

În data de 10 mai, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere Frontierei Isaccea au oprit pentru control, pe sensul de intrare în țară, un autoturism condus de către o persoană în vârstă de 27 de ani, care nu deținea permis de conducere.

În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Tulcea, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără a deține permis de conducere.

Foto: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions