Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Șoferiță vitezomană: a condus cu 106 km/h în Tariverde, unde limita de viteză este de 50 km/h!

Published

on

În cursul zilei de ieri, 13 martie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța și cei ai Serviciului Rutier Tulcea au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii încălcării normelor rutiere în ceea ce privește viteza de deplasare și depășirea neregulamentară.

În urma activităților, polițiștii rutieri constănțeni au aplicat 106 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 67.000 de lei, dintre care 88 pentru depășirea vitezei legale.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 9 permise de conducere, toate pentru depășirea cu peste 50 km/h a vitezei legale.

Exemplu:

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 12.15, polițiștii rutieri au identificat o femeie, de 51 de ani, care a condus un autoturism, pe DN22, în localitatea Tariverde, având viteza de 106 km/h, într-o zonă cu limita de viteză de 50 km/h.

Femeia a fost sancționată contravențional, totodată fiindu-i reținut permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions