Conecteaza-te cu noi

Actual

Încă un polițist s-a împușcat. Andrei avea doar 25 de ani!

Published

on

În cursul acestei dimineți, în jurul orei 6.00, o persoană a anunțat la numărul de telefon 112 că a descoperit un bărbat decedat pe o bancă a parcului Copou din municipiul Iași.  Potrivit apelantului, lângă persoana decedată se afla un pistol.

Polițiștii au demarat rapid cercetările și au stabilit că bărbatul decedat, care era împușcat în cap, avea 25 de ani și era polițist la postul de poliție Leorda – Dorohoi. Din primele informații obținute de jurnaliștii de la Ziarul de Iași, bărbatul  – Andrei A. – a fost încadrat în sistem la începutul acestui an.

”Acesta s-ar fi împușcat cu pistolul șefului său, care este cercetat și el în acest sens. Din polițiștii încadrați la acel post de Politiei, doar șeful avea în dotare un pistol, nu se știe deocamdată cum a ajuns arma în posesia tânărului.”, au precizat jurnaliștii ieșeni.

Tânărul polițist a ajuns la Iaşi la volanul mașinii de Poliție pe care o avea în dotare. Mașina a fost descoperită pe o stradă din apropierea parcului.

Advertisement

Corpul neînsuflețit a fost luat de la fața locului și transportat la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie.

Foto: Ziarul de Iași

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions