Actual

Șoferul care a omorât un om la Tuzla a fost reținut și va fi prezentat instanței de judecată

iul. 16, 2018 Maria Ionescu

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Constanţa şi Biroului Rutier Mangalia, ieri, în jurul orei 18.00, a fost identificat autorul accidentului produs în data de 15.07.2018, în localitatea Tuzla.

Acesta a fost reţinut 24 de ore pe bază de ordonanţă şi depus în C.R.A.P. Constanţa, urmând ca în data de 16.07.2018 să fie prezentat instanţei de judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de sâvărşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, faptă prevăzută de art. 192 alin. 1 şi 2 şi părăsirea locului accidentului, faptă prevăzută de art. 338 alin. 1 din C.pen cu aplic. art. 38 alin. 1 din C.pen.

Acesta, la data de 15.07.2018, a condus un autoturism marca Mercedes pe DN39, pe banda nr. 2, dinspre municipiul Constanţa către municipiul Mangalia şi a accidentat mortal un bărbat, de 65 de ani, din localitatea Tuzla, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, din partea stângă a conducătorului auto.
După producerea accidentului, acesta a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliție.

Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia.

A fost prins autorul accidentului mortal de la Tuzla! A părăsit locul accidentului produs noaptea trecută

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!