Conecteaza-te cu noi

Politica

Sondaj în SUA – Zelenski, liderul mondial numărul 1. Îi depășește pe Biden, Macron și Scholz

Published

on

Un sondaj Pew Research Center, în SUA, arată că președintele ucrainean Volodimir Zelenski a devenit lider mondial.

Conform graficului, 72% dintre americani au încredere în Zelenski, care îl depășește la mare distanță pe Joe Biden. De asemenea, 55% dintre americani au încredere în Emmanuel Macron, 53% în Olaf Scholz, în timp ce Joe Biden se bucură de un procent de încredere de doar 48%. În același timp, doar 6% dintre americani au încredere în Vladimir Putin.

Iată graficul:

INFO! Pew Research Center a chestionat 3.581 de adulți din SUA în perioada 21-27 martie. Rezultatele au o marjă de eroare de 2,3 puncte procentuale.

Advertisement
foto: captură digi24.ro

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions